fredag 28 april 2017

Kbt utbildning uppsala

Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Vad är en psykoterapeut? En podcast som vill utmana människors bild av psykiska sjukdomar.


Dessa utbildningar utformas tillsammans med er utifrån en grundmall.

De orienterande utbildningarna ger en överblick av området från forskning till praxis. I utbildningen ingår fördjupning av psykoterapeutiska kunskaper som inhämtats på den grundläggande psykoterapiutbildningen. Vi arbetar med behandling av vanliga problemområden som depression, ångest, stressrelaterad ohälsa, ätstörningar m. Du kan antingen söka och bekosta din behandling privat eller komma till oss via Uppsala läns landstings avtal om psykoterapi – om du har fått remiss från psykiatrisk mottagning. Det går bra att kontakta var och en av oss under ”kontakt”.


Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter som arbetar med kognitiv beteendeterapi. Arbeta som KTB-terapeut. KBT -Centrum i Uppsala.

Den 1-åriga utbildningen i kognitiv beteendeterapi är vår populäraste utbildning. Varmt välkommen till oss! Efter slutförd utbildning har deltagaren tillförskaffat sig kunskaper som är användbara i privatliv men främst inom arbetslivet. När en ny metod ska implementeras behövs utbildning och handledning i metoden och i implementeringsstrategier. Jag har god erfarenhet av implementering och de svårigheter man står inför.


Idag finns ingen statlig myndighet eller annan instans som har ett övergripande ansvar för grundläggande psykoterapiutbildning vad gäller granskning, bedömning och tillsyn. Vi introducerar dig bl a till motiverande samtal (MI) och tränar praktiskt. Du får kunskap om en rad problemområden som du kan möta i din yrkesutövning och utvecklar ditt bemötande utifrån KBT. Utbildningen tränar dig också i samtal och kommunikation.


Dessutom erbjuder vi grundläggande psykoterapiutbildning, workshops i olika ämnen samt utbildningar för privatpersoner. Föreläsningar heldag varannan vecka. Sedan Psykologpartners grundades har vi gett utbildningar inom hela bredden av vår verksamhet.


Våra specialister har både praktisk erfarenhet och är uppdaterade kring forskning och utveckling inom sina områden. Vi ger både längre och kortare utbildningar såväl som skräddarsydda utifrån organisationers behov. Psykoterapi är ett samlingsnamn för olika behandlingsformer som individualterapi, gruppterapi, kognitiv terapi etc.


Det är dock endast legitimerade psykoterapeuter som självständigt får bedriva psykoterapeutiskt arbete. Det finns många olika utbildningar som ger kunskap i psykoterapi. Vi älskar att vara generösa.

Vi hoppas att du ska uppskatta allt nytt. Framöver kommer vi med mycket nytt material. På facebook berättar vi varje gång vi laddar upp något nytt.


Här har vi samlat information om olika utbildningar som kan passa dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg