fredag 7 april 2017

Rj45 kontakt utan verktyg

Nätverkskablar till bra priser och med snabb leverans. Tusentals nöjda kunder. Allt du behöver när något ska kopplas! Kvalitet direkt från tillverkaren! Fri frakt inom Sverige.

Stort utbud av produkter för behoven för bosta hushåll, fritid och hobby! Lättarbetad verktygsfri montering. Ledarna läggs i de färgmarkerade slitsarna och kläms fast när kontakten stängs. Mycket stabil konstruktion och tålig dragavlastning.


Beställ idag, leverans imorgon! Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.


Och sedan sätta upp kontakten när kabeln väl är dragen.

Det verkar väl som att det finns verktyg för den typen av jobb, men hur rimligt är det för en som inte är van att få till det bra? Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Till din hjälp har du färgmarkeringar för standarden T568B som är den vi använder i Europa.


Lätt att montera och ger en fullgod kontakt som uppfyller kraven för CAT6. Krone verktyg ( pressverktyg ). RJ- kontakt , CATUTP, verktygsfritt montage, 5-pack. Reläer: Typ av kontakt Monostabil, NO - kontakt. Sladden går inte att korta av eftersom den har svetsade kontakter ,. Var noga med att inte nick någon ledningarna.


Anslutning av ledarna sker utan verktyg på ett kontakteringsblock , klipp bort. Köp FTP, UTP online på kjell. Detta stämmer om man ska vara 1 korrekt, i praktiken fungerar det dock oftast alldeles utmärkt att kontaktera RJdirekt på installationskabel, har gjort detta i över år (jösses vad gammal man kände sig nu) på hundratals (om inte tusentals) kontakter utan några som helst problem. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


RJ-är den vanligaste nätverkskontakten idag och används framförallt till så kallade ethernet-kablar. En RJ-kontakt finns i flera olika varianter beroende på vilken kabel som ska användas. Cat6-kontaktdon för nätverkskabel.

Man behöver inget verktyg för att klämma fast kabeln. Den har en öppning på baksidan med ledare för att man ska kunna fästa kablarna direkt i kontaktdonet. När man stänger locket är kabeln färdig, inga verktyg ! Misstänkte då tången och försökte på alla möjliga sätt att göra en likadan kontakt , men det gick inte. Nu kan du enkelt använda ett kabelnät baserat på RJockså till andra uppgifter och med annan kabel. Med hjälp av befintliga polykarbonat Keystone modul kan alla CAT nätverkskabel med en diameter från till mm och ett tvärsnitt från till AWG utan specialverktyg.


Installeras utan verktyg Den skärmade RJ-installationsmodulen kan installeras utan speciella verktyg. Artikelbeskrivning, Stickkontakt utan knäckskyddshylsa. Tio oskärmade modularkontakter som används på CATUTP-nätverkskablar. Kontakterna har åtta stift för ledare.


Och till sist, var inte snål vid valet av verktyg , utan köp slitsverktyg och pressverktyg av god kvalité, det lönar sig, tro mig, även om man bara kontakterar kontakter då och då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg