torsdag 20 april 2017

St lukas stockholm unga vuxna

Vi förhandlar så att du slipper. Avgiften per samtal är oftast kraftigt subventionerad. Våra mottagningar har olika möjligheter till att subventionera psykoterapi för privatpersoner.


Kontakta din lokala mottagning och hör efter vilka särskilda satsningar som finns just där. Har du funderingar om relationer till vänner eller föräldrar, din identitet, livsval, kärlek, självkänsla, sex, eller kanske stress? Samtal för unga vuxna. Behöver du någon att prata med?


Välkommen till Unga Lukas – vårt forum för dig som är ung. Via Unga Lukas kan du få stöd av vuxna med kunskap och erfarenhet. Vi finns i Lukaschatten kvällstid och du är välkommen med alla dina tankar och känslor.


Vi har tystnadsplikt och du kan vara anonym. S:t Lukas är en idéburen organisation med professionella mottagningar för psykoterapi, handledning och utbildning över hela Sverige. Mottagningen, som tillhör Norra Stockholms psykiatri, tar emot unga vuxna mellan och år för psykiatrisk bedömning, utredning och behandling av olika psykiatriska tillstånd.


Vi erbjuder specialiserad psykiatrisk vård baserat på de regionala vårdprogrammen. Vi som jobbar som volontärer i Lukaschatten är vuxna med livserfarenhet och kunskap om relationer och psykisk hälsa. Här möter du två av oss som jobbat som volontärer de sista åren.


Niklas har nu gått vidare till andra uppdrag men Åsa är i allra högsta grad med i chattens verksamhet – idag som projektledare för Unga Lukas. OM ST LUKAS Bakom Unga Lukas står Sveriges största organisation för samtal, psykoterapi och handledning – S:t Lukas. Den psykiska ohälsan bland unga är ett samhällsproblem som inte bara innebär ett lidande för individen utan också stora kostnader för samhället. Sverige har länge utmärkt sig som ett land med höga ohälsotal. Ungavuxna är en mottagning med leg.


S:t Lukas är en politiskt och religiöst obunden organisation där alla oavsett livsåskådning, könsidentitet eller sexuell läggning är välkomna. På S:t Lukas i Stockholm arbetar legitimerade psykoterapeuter med mångårig erfarenhet från privat och offentlig vår socialt arbete, idéburna organisationer och kyrkor. Inom Stockholms läns sjukvårdsområde finns fyra mottagningar för unga vuxna över år: på Arenavägen i Globen-området, i Fittja, vid Sankt Eriksplan och i Södertälje. Du som förutom att du mår psykiskt dåligt, också har problem med alkohol eller andra droger, får bäst hjälp hos Maria Ungdom. Unga vuxna rör sig idag på nätet i stor utsträckning och vår ambition är att vi ska synas, delta och vara en dialogpartner för unga vuxna i Sverige idag.


St lukas stockholm unga vuxna

Högskola och universitet. Nu har S:t Lukas en sida för unga vuxna där det bl. Här samlar vi alla artiklar om Unga vuxna. Psykodynamiskt Nätverk Uppsala. Med vuxenlivet på glänt – Sankt Lukas subventionerade insatser för unga vuxna Ulrika Melander, legitimerad psykoterapeut och ansvarig för arbetet med unga vuxna.


Ulrika kommer berätta om S:t Lukas arbetssätt och om värdet av korta insatser för unga på väg in i vuxenlivet. Mottagningen som tillhör Norra Stockholms psykiatri, tar emot unga vuxna mellan och år för psykiatrisk bedömning, utredning och behandling av olika psykiatriska tillstånd. Vi erbjuder psykiatrisk vård på specialistnivå utifrån de regionala vårdprogrammen. Här finns Lukaschatten - där unga kan få stöd av en lyssnande vuxen med erfarenhet och kunskap.


St lukas stockholm unga vuxna

Man är välkommen att prata om alla sina funderingar, tankar och känslor - om livsfrågor, psykisk hälsa, relationer mm. Unga Lukas drivs av förbundet S:t Lukas som har mottagningar för psykoterapi och handledning i hela landet. Den första i en serie sommarrysare för unga vuxna.


Tonårskillarna Lukas och Sam ska äntligen få en hel sommar för sig själva, i en fiskestuga vid Vänerns kant som de får hyra mot att de utför lite enklare renoveringsjobb. S:t Lukas i Stockholm. Men det blir inte helt som de tänkt. St Lukas är en oberoende ideell förening som ger psykoterapi och handledning till individer och organisationer. Lotten Lönnerstam, socionom, Stockholm Jag tar emot vuxna , unga vuxna , tonåringar och föräldrar med tonåringar för kortare eller längre samtalskontakt, stödsamtal och konsultation.


S:t Lukas utbildningsinstitut hör till institutionen för vårdvetenskap. Jag är psykodynamiskt skolad med vidareutbildad i sexologi, korttidsterapi, psykosomatik, familjeterapi och sorgearbete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg