torsdag 27 april 2017

Egenmäktigt förfarande en roman om kärlek

Skickas inom 2-vardagar. Kärlek går inte att definiera, men en relation går i alla fall att analysera. Egenmäktigt förfarande: En roman om k ärlek S:ta Katharinastiftelsen. Jenny Lindh, M Magasin Ruskigt träffsäkert.


Egenmäktigt förfarande en roman om kärlek

Jag sträckläste boken. Starkare, plågsammare och med större igenkänningsfaktor. Många teman påminner också om varandra: tolkning av tecken, användandet av “modern” teknik i förälskelsens besatthet, vandringarna i varandras fotspår och minnen. Tiden som följer blir en tid av väntan vid telefonen och analyser av varför han inte svarar på hennes sms.


Allt hon vill är att bli älskad tillbaka. Varför det nu skulle vara viktigt med igenkänning. Köp boken på Bokus eller AdLibris. Ester Nilsson är poet och essäist och en förnuftig människa i en förnuftig relation. Från och med nu ska hela hennes tillvaro hänga samman med denna till sin avsikt helt oskyldiga begäran.


Egenmäktigt förfarande en roman om kärlek

Inga ämnen hittades här. Du måste vara inloggad för att skapa nya ämnen. Please create an account to get. Vi möter en förvriden syn på kärlek , och hur den kan göra en blind – med andra ord en historia om högst oromantisk kärlek.


Hon är poet och essäist och en förnuftig människa i en förnuftig relation. Ester lever i en stabil relation och är nöjd med livet. Det är svårt tycker jag, men jag ska göra ett försök.


När den här boken fick Augustpriset var det första gången jag la märke till den. Andersson är känd för romaner som Var det bra så? Men veckorna gick, blev till månader. Saltar al contenido principal. De får mig att se på världen ur lite andra synvinklar än jag är van vid och inspirerar till nya sätt att tänka på.


CD tim min Uppläsare: LENA ANDERSSON. Your country and preferred language. Ester älskar inte Hugo, hon är besatt av honom, och det är två vitt skilda tillstånd. Vill du läsa en bok om kärlek , riktig kärlek , finns det många andra fantastiska böcker att läsa.


Det är den som har mest, men vill ge minst, som bestämmer flödet. Om jag var en karaktär i den här romanen , skulle jag vara Esters väninnekör och sjunga Du förtjänar någon bättre till Ester, även om hon bara skulle vifta bort mig. Fraktfritt över 1kr Alltid bra priser och snabb leverans.


Titeln säger att det är en roman om kärlek , jag är inte beredd att hålla med. Detta är inte kärlek för mig. En passion stormar upp, för att sedan övergå till besatthet från Esters sida.


I denna besatthet finner jag ingen värme eller kärlek från Ester. Hugo eller tror hon det bara?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg