torsdag 6 april 2017

Altantak öppningsbart

Vill du ha ett tak som släpper in ljus och luft? Välj då ett öppningsbart glastak från Bentech! Ett tak behöver inte längre vara gjort av tegelpannor eller plåt. Med Bentech’s unika öppningsbara glastak kan ni låta blickarna vandra upp mot himlen och njuta av ett tak som släpper in mycket ljus. Följer du våra byggbeskrivningar kan du vara säker på att du får ett gediget altantak.


Stolpar till altantak. Oavsett om du väljer lyxversionen med material av exempelvis sibiriskt lärkträ, eller ett altantak gjort av billigare, tryckimpregnerat virke, kan du själv bygga ett riktigt läckert altantak. Att bygga något själv och sedan kunna njuta av det inger livskvalitet. På Byggmax har vi materialet och kunskapen för att du ska få uppleva din byggdröm i verkligheten. För uterum och altantak har vi passande virke och glas för att du ska kunna bygga alltifrån en ny altan till en glasveranda eller ett soldäck.


Har idag en altan på ca 5m bredd och 4m djup som vi vill göra ett uterum över halva på samt ha ett öppningsbart tak över. Dessutom genomskinligt. Hitta en lösning med Zabra, Vi hjälper dig med Tak för ditt uterum. CachadLiknandeUterum och altantak från Byggmax.


Altantak öppningsbart

Vem vill inte ha en härlig plats för utevistelse när våren och sommaren gör sitt antågande? Underlag till prisförfrågan gällande öppningsbart tak från Horeca Garden. DET AMBITIÖSA Altanen är bara övertäckt när det passar dig tack vare det flexibla taket av segelduk. I stället för att bygga ett permanent tak över altanen kan du bygga den här lyxpergolan, med ett tak av segelduk, som du kan dra för när solen blir för stark eller daggen faller mitt under grillfesten. Takplast och plastskivor, stort sortiment.


Exaktkapade skivor i plexiglas (akryl) och polykarbonat. Kanalplast i många tjocklekar och färger. Nu börjar snart den härliga tiden när vi sitter på uteplatsen, terassen, balkongen eller någon trevlig uteservering. Eftersom vi inte riktigt kan lita på vädret här i Norden, kan ett öppningsbart tak vara lösningen. Horeca Garden sysslar med just detta, och m ed deras öppningsbara tak suddas gränsen ut mellan ute och inne.


Santex erbjuder uterum som kan förgylla din vardag. Bygg ett uterum och förlängning av ditt hus. Här finns ett brett sortiment av uterum och tillbehör! En helt öppningsbar taklösning med vridbara aluminiumlameller som kan skjutas åt sidan för en helt öppen vy uppåt.


Vi har glastak som passar för de flesta balkonger och altaner. Med våra produkter har man som kund möjligheten att välja tak med fast respektive öppningsbart utförande. Våra medarbetare på Sakkes levererar härdade glastak samt lamellglastak i hela Stockholm. Glastaken levereras och monteras mm grova och lamellglastaken är mm grova. Ibland vill man ha en annan lösning än vad en markis kan erbjuda.


Då finns det ett flertal varianter på flexibla tak över altan och terrass. Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo. Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik. Eller välj själv butik i listan. Vi erbjuder kvalitets pergolas till både företag och privatpersoner.


Pergola och markiser från Markisdesign. Beställ Glastak 1m² - 2m² från Skånska Byggvaror - Spara pengar - Spara tid! När det gäller uterum, inglasad altan eller vinterträdgård.


Altantak öppningsbart

Välj ur Halles stora sortiment, allt från enkla glaspartier till kompletta uterum för alla årstider!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg