torsdag 6 april 2017

Måsten new york

New York som ger resan det lilla extra. Riktigt bra skor är därför ett måste. Det finns så mycket att göra, och tiden flyger fram!


Har varit där tre gånger varav senast var för två år sedan. Lite bortanför de vanliga stråken man annars blir tipsad om. Ta åtminstone en liten sväng in i någon av designmuseets butiker, där ny design samlats med ikoniska klassiker i en lycksalig röra.

Första gången är alltid den bästa i staden som är minst lika häftig i verkligheten som på film. Här är måsten om du är på väg till världens huvudstad. Ladda hem alla våra resguider om du vill.


Det ska ju även få plats en löprunda. Och när du väl tagit dig till staden, krävs inte mycket pengar för att fördriva dagarna då de flesta aktiviteterna nedan är gratis. Manhattantaken erbjuder vårbadning. Du måste till Frihetsgudinnan, du måste åka upp i Empire State Building, du måste till Times Square. Oftast hinner man inte det man vill på ett besök så tänkte jag skulle hjälpa dig lite på traven.


Här kommer mina absoluta måsten …restauranger för goda middagar, härliga frukostställen, muséer att besöka, saker att uppleva och tips om var du får den.

Vi ska bo dagar på South Beach på Richmond Ocean front hotel. Skulle behöva några tips om just Miami. Deras lasagne görs med olika lager och innehåller tex vit tryffelsås. Det är en lugn liten kvarterskrog här på Christopher Street. Och så har de en svensk bartender!


Shoppa på Century (bästa outlet för exklusiva märkeskläder.) 3. Här finns allt - kläder, skor. Governors Island Den tidigare militärbasen Governors Island har i sommar öppet sju dagar i veckan, från maj till september. I USA dömdes på fredagen en bangladeshisk man till års fängelse för terrorplaner.


Domstolen anser det bevisat att han planerat att spränga ett av den amerikanska centralbankens kontor i luften, och att han tänkte använda ett massförstörelsevapen. Snacka om att bo på varandra! De stora statliga museerna ligger dock oftast i Washington, D. Att göra en uppräkning av allt man borde se är omöjligt. I denna underbara stad finns hur mycket som helst att upptäcka och det finns givetvis en hel del ” måsten ” som inte får missas! Om du har varit där förr, har du säkert koll på läget.


Men om det är första resan kan det behövas en kom-ihåg-lista. Masten RD - Hinsdale, NY ZIP Code. Remember you have kind of blocks: even and odds.

Staden fortsätter att utvecklas och ger besökarna nya anledningar att komma hit igen och igen, och flera nyheter är på gång. The school is located on a 5.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg