onsdag 19 april 2017

Engel ulloverall

Låt oss presentera höstens nyhet från Engel – ulloverall med dragkedja! Varm, rejäl overall i mjukaste ullfleece tillverkad av 1 IVN-certifierad ekologisk ull. Suger effektivt upp fukt och håller barnet varmt och torrt.


Hos KoKoBello hittar du kläder för alla väder. Varma sköna lekvänliga vinterkläder från Disana och Engel. Skön och varm overall för barn i 1 ekologisk filtad ull som gör den vatten- och smutsavvisande. Omlottsydda ärmar och ben håller händer och fötter varma.


Ja, vi kommer även ha en skaloverall till parken och när vi leker ute i lite fuktigare väder. Jag älskar ytterplagg och kommer antagligen ha för många. Men ska du investera i något som är hållbart så är de en ulloverall och en skal, de kan du kombinera hela hösten och vintern!


Huden är kroppens största organ. Genom huden kommer de minsta barnen i kontakt med de ämnen. Vær bland de första som får veta allt roligt som händer här hos oss! Dessutom får du också en massa härlig inspirasjon til din inkorg.


Finns det någon vinteroverall som är fodrad med ull? Alltså en vattentät variant! Här hittar du värmande ekologiska kläder till barn och vuxen i materialen ull och bomull.


Engel ulloverall

Bra miljövänlig baskläder till rimliga priser är vårt motto. Uncompromising quality The finest wool and sustainable production for years. Perfekt ytterst är en varm och skön ulloverall med rejäla muddar eller fickor som går att vika över händer och fötter. Engels krav på sin egen produktion kräver att i princip alla använda ämnen som används genom hela produktionskedjan måste vara biologiskt nedbrytbara och de får inte förorena mark, luft och vatten.


Vi har många sköna overaller att välja mellan! Alla produkter kontrolleras regelbundet bland annat när det gäller miljö- och hälsofarliga ämnen av oberoende miljölaboratorier. En värmande overall är A och O när vintern kommer.


Som förslag kan du kika efter. Merino står för den allra mjukaste och finaste fårullen och är den bästa för kläder som man bär närmast huden. Zo veel liefde voor dit kleine mensje.


We lachen zo veel samen en hebben elke dag weer de grootste lol. En ja, er wordt ook veel gehuild. Maar als we dan dansend. Denna pin hittades av Sofia Enros. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Jag har de finaste kunder man kan önska! Att då behöva meddela kunder om försenade leveranser är inte roligt, det är snarare gruvsamt. Till extra bra pris den här veckan dessutom! Kollektionen Polar Bear från Joha innehåller många fina, praktiska och sköna ullplagg.


Bland annat overaller, koftor, byxor, sjalar och balaclavas. I detta råa klimat trivs inte heller blåflugor vilket säkerställer att all Engels ull är fri från mulesing. Engels produkter i finast tänkbara ekologiska ull (GOTS-certifierad) uppblandat med silke kliar inte och håller absolut högsta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg