torsdag 13 april 2017

Psykiater stockholm privat

Målsättningen är att erbjuda kvalificerad psykiatrisk bedömning och behandling i linje med de behandlingsrekommendationer som finns. Vi strävar efter hög tillgänglighet och ett personligt omhändertagande. Välkommen till vuxenpsykiatrin i Stockholms län. Vi erbjuder hjälp och stöd till dig som har psykiska problem och dina närstående. Psykiatriker - sök, jämför och boka!


Psykiater stockholm privat

På den här webbplatsen. Munkbrons Mödravårdcentral. Ytterligare privatläkare i Stockholm Globen Ögonklinik AB. Min privata mottagning ligger i en fridfull miljö i centrala Stockholm. Jag individanpassar alla stöd- och behandlingsinsatser genom att arbeta integrativt med moderna terapimetoder som är vetenskapligt beprövade.


Min kompetens i olika metoder ökar möjligheterna för att behandlingen ska bli verksam, effektiv och ge bestående resultat. Längre ned på sidan kan du även välja din kommun för att hitta privatläkare eller privatkliniker där du bor. På behandlingshem, inom elevhälsan, inom öppenvården, med långtidsarbetslösa och i privat regi med fokus på individ och familj. Hon arbetar med psykodynamisk kort- och långtidspsykoterapi med kognitiva inslag. Fokus är på förändring och Krysmyntha kan anpassa metod och behandlingstid efter önskemål och behov.


City Psykologhus är en privat psykologmottagning mitt i Stockholm city. Vår mottagning i centrala Stockholm erbjuder dig snabb, professionell hjälp. Du får träffa en legitimerad psykolog med expertkunskaper inom diagnostik och psykologisk behandling. Vi har korta väntetider och sätter stort värde på ett bra bemötande.


Vi är en allmänpsykiatrisk enhet som kan erbjuda öppenvård och heldygnsvård. Vi vänder oss till dig som är folkbokförd i Sverige och har behov av behandling på specialistnivå. Vi har vår öppenvårdsmottagning på Södermalm och heldygnsvården ligger i Jakobsberg.


När du behöver snabb och effektiv hjälp av en psykolog ska du vända dig till AlmaGruppen. Efter min läkarexamen i Wien har jag utbildat mig till specialistläkare i psykiatri i Sverige och varit verksam i olika delar av landet inom både öppen - och slutenvården. Fördjupande utbildningar gjordes inom klinisk sexologi och psykoanalytisk praktik genom RFSU i Stockholm och GPI. Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi. Jag har lång erfarenhet och håller mig uppdaterad om ny utveckling inom området.


På min mottagning vid Odenplan i Stockholm erbjuder jag psykoterapi och vägledande samtal till de som vill öka sin livskvalitet och bryta negativa mönster. Medemus är en privat psykiatrimottagning i centrala Göteborg. Mottagningen erbjuder behandling och utredning av bland annat depression, ångest, sömnstörningar, tvång, sexuella problem, stressrelaterade besvär och utför även utredningar för neuropsykiatriska funktionshinder såsom ADH ADD eller autismspektrumstörningar.


Maila gärna till Stockholms läkarförening om du har synpunkter på pappersversionen eller denna nätversion. WeMind privat erbjuder tider hos våra psykiatriker. En psykiatriker (ibland kallad psykiater ) är en läkare som är specialiserad på psykiska sjukdomar och tillstånd.


Hos en psykiatriker kan du få hjälp med diagnostik, medicinsk behandling, rådgivning och utredning. Du kan även få hjälp i kombination med psykologisk behandling. Psykoterapimottagning med psykiater på Skeppsbron i Stockholm , enbart legitimerad personal med KBT, PDT och MBT kompetens. Nu har du som är psykiatriker möjlighet att arbeta hos en privat aktör i Stockholm. Uppdraget är på en nystartad allmänpsykiatrisk avdelning med cirka vårdplatser.


Psykiater stockholm privat

Arbetstiderna är mån-fredag kl. Sedvanliga arbetsuppgifter och journalsystem Take Care. Vi har fyra mottagningar för barn och ungdomar i Stockholm.


Du som är upp till år är välkommen att kontakta oss. Man kan arbeta på exempelvis sjukhus, vårdcentraler, privata mottagningar och läkemedelsföretag eller ägna sig åt forskning och undervisning på universitetssjukhus. Man kan även arbeta tillsammans med försäkringskassor eller med personal ute på företag. Jag har gett upp om de stora psykiatriska öppenmottagningarna i Stockholm , det är bara dåligt bemötande, väntetider och dålig vård.


Privat psykiater i Bromma funderar vi på. Hon heter Ylva Stenbom och jag har av flera personer inom Attention hört att hon lär vara mycket duktig. Hon har arbetat som överläkare på flera sjukhus i Sthlm vad jag vet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg