måndag 24 april 2017

Öppningsbara glastak

Stort utbud av uterumstak i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Vill du ha ett tak som släpper in ljus och luft? Ett tak behöver inte längre vara gjort av tegelpannor eller plåt.


Testresultatet bekräftar de goda praktiska erfarenheter som våra kunder noterat – att taket är tätt mot vatten – och luftläckage. Inglasning av kontor –Balkonginglasning –Uterum.

Vi har kontor, tillverkning, lager och försäljning i Örkelljunga i Skåne, men har kunder i hela Sverige! Välkommen att titta på våra glasprodukter och kom med frågor. Vi skräddarsyr en lösning till er specifikt! Glastak - balkongglas, brandskyddsglas, byggnadsvår bullseye glas, dörrar, glas, dekorglas, fönster, bilglas, glas - byggnads-, inredningsglas. Kombinera gärna glastakselementen med någon av våra öppningsbara enheter såsom exempelvis en dold blockfönsterkonstruktion eller en sensorstyrd taklucka som reagerar på regn och temperatur.


Läs mer om våra glastak genom att klicka på önskad produkt i huvudmenyn. Prismässigt kommer det öppningsbara glastaket att exklusive motorer inte kosta mer än traditionella fasta glastak.

Stålstomme för fast glastak oräknad. Ett speciellt yttre glas som eliminerar behovet av tvättning finns som tillval. Tidigare hade man haft gamla fina träbalkar där murgröna spirade upp, men man behövde ett väderskydd. Kunder som är intresserade av öppningsbara glastak , balkonginglasningar eller kontorsindelningar är välkomna att komma hit och se våra demo-produkter, men det går lika bra att ringa oss eller skicka ett mail genom kontaktformuläret.


Vi välkomnar både privatpersoner, företag och arkitekter. Glasväggar, dörrar och öppningsbara glastak. Vi sätter samman dina drömmars uterum! En heltäckande glasfasad eller ett takfönster skapar rymd och släpper in ljuset på ett fantastiskt sätt.


Utmana gärna när det gäller form och storlek – det ger ditt hem karaktär samtidigt som stora glaspartier låter dig följa årstidens växlingar på nära håll. Bentech säljer uterum med glaspartier. Detta isolerade glastaket är öppningsbart från mittenbalken ut, taket är ett sadeltak och motorerna är monterade på utsidan vilket gör att det knappt hörs.


Beställ ett glastak för din uteplats, terrass eller uterum. Vi erbjuder öppningsbara glastak utan isolering för utomhusbruk. Isolerade, öppningsbara takkonstruktioner med isolerglas och kompositprofiler för exempelvis restauranger,.


Fönster, dörrar och andra öppningsbara enheter integreras i fasadsystemen.

I ett hus av trä är det självklart med glastak av trä, men även i betonghus kan trä bidra med liv och värme. Systemet är mycket flexibelt och går att bygga ut och anpassa på en mängd olika sätt, som t. Leverans sker till Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund samt övriga Sverige och även. Taket kan fås i ett flertal varianter som pulpettak, sadetak, pyramider, kupoler och bågtak. Statiskt kan taken byggas med stora spännvidder.


Fantastisk design - Du kan välja att ha varannan panel öppningsbar , utan att man ser skillnad på fasta och öppningsbara paneler utifrån tack vare dold öppningsmekanism. Detta ger ett av de vackraste glastaken du kan få tag på. Naturligtvis är det ju så att ett plåttak är hållbarare än ett glastak.


Men glastaket är ju laminerat så det går ju inte sönder som en sidoruta kan göra. Vi har aldrig hört om ett glastak som gått sönder på grund av spänningar i rutan eller i karossen. Möjligtvis så att det blir ett stort stenskott och att rutan då spricker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg