tisdag 18 april 2017

Singelresor 2016

Unna dig egentid och åk på en singelresa med Solresor. Här har vi samlat hotell som erbjuder singelrum till bra priser. Vi åker västerut och besöker San Francisco och det berömda Alcatraz innan vi fortsätter till surfarnas ö Hawaii. Ja tack det var en mycket bra resa, men sista middagen var inget vidare.


Min första resa med singelresor var mycket positiv.

Bra vandring , fint boende och en trevlig grupp. Våra Ving-solo resor perfekt för dig som vill åka ensam på en resa. I vårt breda utbud hittar du resor för dig som vill resa själv. Många av de som åker på våra singelresor tycker att det är lättare att få kontakt med andra som åker ensamma än med de som åker tillsammans med sin partner.


Amanda från Göteborg är en av dem. Idéen bakom äkta singelresor är följande: Arrangören arrangerar en singelresa med t. Han garanterar singelresegrupper med lika stort antal män och kvinnor (genom att endast acceptera kvinnor, även om fler skulle anmäla sig). Res ensam tillsammans med andra och dela stora upplevelser.

Singelresor Så mycket bättre tillsammans. Du bor i enkelrum och rår dig själv eller delar med någon annan resenär. På dessa resor kan vi oftast erbjuda fler antal enkelrum. Resorna är några utvalda datum på destinationer från vårt ordinarie program.


Erbjudanden inom Seniorresor - Har du äntligen tiden och möjligheten att resa till ditt drömresemål? Vi har finkammat jordklotet på jakt efter världens bästa vandrings- och cykelresmål. Här hittar du allt från spännande till avkopplande resor i. Resultatet är ett 30-tal oförglömliga reseäventyr till fots och på cykel.


Sydafrika, Vietnam och Indien. De olika resorna beskrivs utförligt på sajten och priserna ligger på en bra nivå. Ordnar långresor för singlar av äventyrs- och upplevelsekaraktär till resmål som Peru, Kina och Costa Rica.


På de flesta resor är allt inkluderat - måltider, måltidsdrycker, alla utflykter, aktiviteter och svensk guide. Däremot kostar det extra om man vill bo ensam i dubbelrum. Välkommen till Singelgolf.


Vi arrangerar golfresor för singlar. Vi har bara en regel och det är att du är singel (när resan börjar). Att trampa nya stigar ger dig en resa utöver det vanliga, det förstod TEMA tidigt.

En vandringsresa är skön för kropp och själ. Vandring gör att du kommer. Följ med PRO medlemsresor på en vacker vårkryssning på Rhen, en av Europas längsta och mest betydelsefulla floder. Vår kryssning tar dig genom tre länder. Aktiv semester - Tränings- och vandringsresor med svenska instruktörer.


Boka din resa med Solresor! Ladda batterierna med sol, bad och strandliv i vinter. I år är det dessutom riktigt bra ledighet över jul och nyår om du inte behöver jobba röda dagar. För dig som fyllt år! Alla seniorer och pensionärer är välkomna att bli medlem i Smart Senior.


Kravet vi har är att du fyllt år. Soloresa, Spanien SOLO-resa till soliga Andalusien Följ med oss till pittoreska kuststaden Almuñécar i sydligaste Spanien i vinter. Om en resa har för få platser kvar eller om det är väntelista, så kontakta oss för en förfrågan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg