torsdag 6 april 2017

Thailändska män

Thailändska kvinnor och svenska män. I det här inlägget kan du läsa mer om thailändska kvinnor, hur man träffar dem och vad deras förhållande till svenska män är. Det blir allt vanligare och mer känt att thailändska kvinnor bildar par med svenska män.


Tyvärr har det varit förknippat med något som inte riktigt stämmer. I över år har tusentals lyckliga män och kvinnor träffat sina själsfränder på ThaiCupid och de har delat med sig av sina framgångssagor.

Kolla in de många framgångssagorna här. Med ett häpnadsväckande medlemsantal på över miljoner (ett nummer som ständigt växer), har vår thailändska dejtingsida anslutit tusentals singelmän och kvinnor internationellt. Men många thailändska kvinnor använder sajten - och andra liknande - till något mer än dejta utländska män. Kvinnor som San, år.


Om du har varit i Thailand så vet du att det är lätt att träffa thailändska tjejer i barer, på gatan och nästan överallt. Men hur hittar man kvinnor som är fru-material? Ofta om man ger sig ut i nattlivet i turistorter så blir man automatiskt sedd som en levande bankomat.

Classifieds och mycket mer. Möt vackra, ensamstående thailändska kvinnor för brevvänner , kärlek eller ens äktenskap. Tu förklarar att hon är körd bland thailändska män , då ingen vill ta hand om hennes dotter. Svenska män – som är pappor – står högt i kurs och Tu är övertygad om att alla hennes problem kommer gå upp i rök om hon bara kan fånga en svensk.


Sedan kan det alltid vara bra att visa att man inte är en färsk turist då man skall tex. Svenska män om thailändska kvinnor: Så säger svenska män om thailändska kvinnor på nätforu”Thaitjejer är som vilka tjejer som helst. Jag har precis äktat min fjärde thaifru och känner att alla mina thaiförhållanden givit mig något men att jag nu ’hittat rätt’ på allvar.


Thai tillhör språkfamiljen Tai vars ursprung är omtvistat, men vissa lingvister delar in den i den större gruppen tai–kadaispråk. Här hittar du översättningar till mer än viktiga ord och uttryck från thailändska till svenska. Så att du är förberedd på bästa sätt inför din resa till Thailand! Lär dig med oss: Hur säger man Hej!


Vad heter snälla eller tack på thailändska ? Hur översätter man ja och nej på thailändska ? Men när man är på semester kan man ju hitta på så mycket mer ihop, än att bara äta tillsammans: En trevlig upplevelse på semestern är en rundvandring genom staden samt en mysig dag i innerstaden. Songkran är den berömda festivalen där man sprutar vatten på alla, från barn till gamla och även poliser.

Ingen går säker, spruta vatten pågår normalt en till två dagar. Speciellt transport och boende kan bli fullt denna vecka. Nu går thailändska myndigheter ut i Thailand och varnar kvinnor att följa med svenska män till Sverige. I en tv-dokumentär som finansierats av thailändska utrikesdepartementet och sänts i den statliga Kanal 1 berättar en 32-årig kvinna sin historia.


Hon mötte den svenske mannen i Thailand när han var där på semester. Det är ingenting som är unikt för Thailand. Det gör vi väl alla, män som kvinnor. Har en kvinna dessutom barn från ett tidigare förhållande så gör det saken desto viktigare. Här i Sverige är de vanliga blyga killar utan fysiskt vackra attribut.


I Thailand kan de vara exotiska och spännande. Den thailändska floran och faunan består av en betydande mångfald av växter och djur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg