torsdag 20 april 2017

S t lukas

Vi förhandlar så att du slipper. S:t Lukas har en lång tradition av utbildning. Fördjupad kunskap och kompetensutveckling har varit en självklar del i verksamheten, dels för den egna personalen men också som erbjudande till andra i människovårdande yrken.


De flesta kurserna vänder sig till dig som anställd men det finns också kurs för sig som är ideell, volontär eller förtroendevald. Du kan även maila jan. Vi har både grundläggande utbildning i psykoterapi, samt psykoterapeutprogram med inriktning mot psykodynamisk individualpsykoterapi med vuxna, eller inriktning mot familjeterapi. För samtliga utbildningar krävs att deltagare under kursens gång bedriver handledning av personal inom psykosocialt arbete samt sedan tidigare själv ha erfarenhet av att ha blivit handledd.


Några av utbildningarna har krav på påbörjad eller genomgången egenterapi. Förkunskapskraven varierar. Det finns platser kvar, ansök snarast! Det genomgående förhållningssättet präglas av en helhetssyn på människan, där sociala och existentiella behov beaktas och ges utrymme. Klinisk praktik i form av eget patientarbete under handledning, utgör en central del av utbildningen.


S t lukas

Utbildningen har som utgångspunkt arbete med vuxna. ST -läkare har i princip samma anställningsvillkor som andra läkare. Men eftersom ST är en utbildning finns det en del speciella villkor. Att söka ST Annonser till lediga ST -tjänster finner du både i tidningar, på olika webbplatser och hos arbetsförmedlingen.


De senaste åren har vi arbetat med att utveckla och förfina utbildningen med hjälp av de studentutvärderingar vi fått. Genom dem har vi fått hjälp att utarbeta en modern utbildning utan att tappa väsentliga teoretiska rötter. På så vis vilar utbildningen på såväl beprövad erfarenhet som på vetenskaplig grund.


ST -studierektorer i smärtlindring SSLF arbetar för att det skall finnas en övergripande ST -studierektor i smärtlindring vid varje universitetsjukhus med övergripande ansvar att samordna ST - utbildning i smärtlindring i regionen. ETTÅRIG SPECIALISTUTBILDNING I september startar en ny grupp av vår ettåriga specialistutbildning i arbets- och organisationspsykologisk konsultation. Efter genomförd utbildning har du fått grundläggande kunskaper i arbetsrättsliga lagar och kollektivavtal, samt kännedom om arbetsmarknadens parter och deras organisation och funktion. Att göra ST i Skaraborg innebär att du får en bred och komplett utbildning i en miljö som präglas av samarbete över klinikgränser och mellan primärvård och sjukhus.


Skaraborg har en lång tradition av att driva utbildningsfrågor inom vården och utveckla miljöer för lärande. ST kan erbjudas inom de allra flesta specialiteterna. AT på Skaraborgs sjukhus sätter fokus på klinisk sjukvår forskning, utbildning , utvecklings- och förbättringsarbete samt handledning.


Sapu - ledande utbildningar inom integrativ psykoterapi. Sapu har basutbildningar, psykoterapeutprogram samt lärar- och handledarutbildningar. På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi.


Programmet ligger som en strimma under de första åren med några kursdagar per termin. Den riktar sig även till dig som vill arbeta med psykoterapi under handledning inom ramen för ditt vanliga yrke. Facket ST ett fackförbund för dig inom staten. Ersta Sköndal högskola.


S t lukas

Vi kan avtal, anställningsvillkor, arbetsmiljö, lön, karriär, juristhjälp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg