fredag 14 april 2017

Aktiviteter i göteborg

Boule är den perfekta aktiviteten. Välj det som passar er bäst. Lågpriser på hotell i Linne. Spara upp till på boende. Topp-priser när du bokar online!


Hos oss hittar ni musikalpaket och teaterpaket till alla stora föreställningar i Göteborg.

Boka hotellpaket med biljetter till alla stora musikaler och shower i Göteborg. Spännande museum, shopping, massor av aktiviteter och en fantastisk natur. Upptäck hela Göteborg ! Roliga aktiviteter och spel i Göteborg : Se omdömen och bilder för roliga aktiviteter och spel i Göteborg , Sverige på TripAdvisor. Aktiviteterna passar både dig som besöker Göteborg som turist eller dig som bor i Göteborg. Många arrangörer anordnar även paket och specialerbjudanden för dig som ska anordna en firmafest, kickoff, möhippa, svensexa eller ett födelsedagsfirande.


Hör av dig till arrangören för förfrågningar om specialupplägg. Välkommen att spela padel hos Pdl Center Göteborg i Göteborg.

Att spela padel kräver kondition och du tränar hela kroppen, men är väldigt kul. En plats som erbjuder padel i Göteborg , för dig och dina kompisar. Om guiden till aktiviteter i Göteborg. Guidens syfte är att hjälpa dig hitta roliga aktiviteter i Göteborg och den uppdateras löpande.


Säg även till om ni ser några felaktigheter i guiden så fixar vi det. Sevärdheter i Göteborg : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Göteborg , Sverige på TripAdvisor. Det händer i Göteborg idag. I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden.


Västkustens huvudstad Göteborg förknippas ofta med närheten till havet - och självklart nöjesparken Liseberg. I utbudet av de upplevelser i Göteborg som vi erbjuder finns även ett stort inslag av havet. Det finns även en rad roliga aktiviteter i göteborg som inte finns i någon annan svensk stad.


Barnens Göteborg Familjevänliga aktiviteter och sevärdheter. Här hittar du några av stans familjevänliga aktiviteter , men det finns många fler att upptäcka. Göteborg är fullspäckat med spännande aktiviteter för barnfamiljer. Göteborg Här är tio måsten som ger dig en introduktion till staden. Göteborg har mycket att erbjuda och ibland är det svårt att välja.


Därför har vi handplockat måsten som du helt enkelt inte får missa – även om du bara är i Göteborg på blixtvisit. Världens mest sociala aktivitet.

Hitta de bästa sakerna att göra i Göteborg! Göteborg , och det drar igång redan den 2–januari med Göteborg Ishockey Cup, världens största U14-turnering. Utforska barer med aktiviteter i Göteborg ! Se öppettider, popularitet och mycket mer. Med Thatsup hittar du stans guldkorn.


Här får du både våra egna och. Aktivitet i Göteborg för företag och vänner En garanterat annorlunda upplevelse. Förbered er på aktiviteter i nio olika rum med allt från övningar i precision – Vad sägs om ett gigantiskt flipperspel?


Ett levande spel som får adrenalinet att pumpa helt enkelt. På grusplanen utanför gården står våra bilar och väntar. När du kör dem kommer du att ha roligare än på länge. Teambuilding Göteborg Utveckla er samarbetsförmåga och stärk er gemenskap med en teambyggande aktivitet i Göteborg.


Våra aktivitetskoncept erbjuder en modern teambuilding med utmaningar där såväl samarbete som problemlösning sätts på prov. Allt medan ni har riktigt roligt tillsammans! En del är gratis efter säsong men en del gäller året runt. Sommaren är den bästa tiden för gratisaktiviteter i Göteborg det kan vara allt ifrån festivaler, musik, museum, Sveriges Nationaldag, film m. Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor.


Hitta rätt aktivitet för nästa kick off, företagsevent, svensexa eller möhippa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg