onsdag 26 april 2017

Grattis min underbara son

Boka Minen Hotel och spara upp till med Agoda! GRATTIS MIN ÄLSKADE SON PÅ ÅRSDAGEN. Hoppas att du får en underbar. Ville bara vara den första som önskar dig grattis på födelsedagen, så jag kan känna mig överlägsen dina andra välbehagare.


Grattis på födelsedagen! Så, grattis på födelsedagen!

Du är inte bara bäst, du är min bästa vän. Jag önskar dig en underbar dag, grattis på födelsedan! Min vackra son , stäng aldrig dina ögonen och somna rädd och ensam. Vart livet än tar dig, vart du än är, somna alltid med vetskapen om min kärlek och närvaro. Jag kommer alltid vaka över dig, finnas vid din sida, kämpa och slåss för dig.


Fånga dig när du faller, stötta dig, leda dig ur blindo, och bära dig när du inte orkar mer. Upplagd av Tankar mitt i livet kl. Min son Amanda Min dotter Skriv gärna en rad i gästboken!


Skrivet av: Mysaan med boysen : Min underbara pojk som är så speciell.

HUr skulle vi kunnat ana detta för fyra år sedan? Vid denna tid visste jag att jag snart skulle få träffa min underbara pojk. Idag, precis idag för år sedan, blev jag trebarnsmamma. Jag fick min tredje dotter.


Fick faktiskt en tår i ögat. Jag har en kille som blir år om dagar. Och man kan inte fatta de. Var har tiden blivit av. Nu när man tittar på han så tänker man e de min son.


Tycker de verkar inte så länge sen han var liten och gick på dagis. Fråga efter min åsikt, jag har kunskap om många saker. Vägled mig, så att jag får min egen personliga tro. Sedan hittade jag en till på nätet som heter Mor och barn, Funderar på att använda ngn av dem till min sons dop om två veckor.


KAnske ngn av dessa kan passa. Nu blir du 6år och till hösten börjar du skolan,du börjar bli stor med andra ord… Älskar dig mest på denna jord. En helt otrolig dag med mycket sol o bad. Min älskade dotter, jag har älskat dig genom mina andetag sedan den dag du föddes.


Att vara din mamma har inte alltid varit enkelt, men det har alltid varit bra.

Numera är jag mer som en åskådare i ditt liv, än en vakande mamma. Precis som det ska vara. Jag är tacksam för att vi är underbara vänner som kan följas åt genom livet. Hans pojkrum blir nu tomt.


Men trots att åren går och han blir stora karln förblir han alltid son och älskad som ett barn. Jag lånar dig jag, min skatt, för ett slag, en stund så kort som vore den ett andetag, en vindpust av tid är ditt och mitt liv en livets gåva är du min lilla! Fingrar och tår och fjäderlätt hår en blick så klar som såge du tusentals år Det är knappt jag förstår, en tös hon är vår!


En gåva till oss är du min lilla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg