onsdag 12 april 2017

Redo för förhållande test

Redo för förhållande test

Bespaar direct op GigaGunstig. Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. Test : Är du redo för ett förhållande ? Gör vårt test och få svar!


Redo för förhållande test

Att dejta och träffa andra människor kan hjälpa dig att komma över ditt ex, men om blotta tanken på hen gör att du börjar gråta är det fortfarande ett öppet sår som måste läka innan du kastar dig in i något nytt. Du ska så klart fortfarande gå ut och träffa folk, men dina känslor är inte redo för ett nytt förhållande. Om du fortfarande ställer dig själv frågan ”är jag redo för ett förhållande ? Om svaret är ja, så är du antagligen redo ! Men att vara redo för ett förhållande handlar om mer än att bara känna sig glad dock. Jag är inte redo att släppa taget om livet som singel, just nu är mina kompisar viktigare än en romans.


Jag längtar efter att bli det, jag drömmer om det och vill verkligen ha ett förhållande. Jag vill bli kär, men ändå inte, jag kan inte sätta fingret på varför jag känner så. Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst. Du kan också skapa ditt eget quiz. Självklart är alla förhållanden olika, men i slutändan handlar de om samma sak: Du är antingen redo för att få det att funka, eller så är du inte det.


Du vet säkert redan om du är redo eller inte, men om du vill erkänna det för dig själv är en helt annan fråga. Hur blir man redo för ett förhållande. Att känna att du ger mer än du får i en relation är kort och gott döden för förhållandet.


Men hur vet man redo för ett förhållande blivit sviken av. När man dejtar är det lätt att någon har bråttom in i förhållandet, medan den andra vill ta det lugnt. Det går helt enkelt väldigt fort. Något som har fått oss på Nyheteratt fundera över om det även går för fort åt andra hållet, alltså in i förhållandet.


Enligt relationsexperten och samtalsterapeuten Charlotte Sander är det inte hur länge man har dejtat som avgör om man är redo för ett förhållande , utan helt andra aspekter. Prinsessan har fått sin prins, men lever de lyckliga i alla sina dar? Enligt psykologen Eva Rusz måste sex kärlekskoder fungera för att en relation ska hålla.


Han är sugen på att plugga men han har allmänt svår för tanken att binda sig till en plats för många år och vet inte om han känner sig klar med att resa runt och leva livet. Jag vet att jag inte kan ändra hans inte redo för förhållande -tänk utan det måste han ändra själv. För henne vänder vindarna snabbt och hon gömmer sig bakom klyschor som att hon inte är redo för ett förhållande.


Vissa människor blir kanske aldrig redo för de kommer aldrig ta tag i det som gör att de är rädda för att faktiskt låta de djupa känslorna få ta plats. För den som vill ha något seriöst är det förmodligen fel att satsa på supersingeln. Och är du inte redo för ett förhållande bör du inte heller låta dig dras med allt för långt. Dejting handlar mycket om att ha kul och vara spontan, men du har också ett ansvar, både mot dig själv och mot din dejt. Var uppriktig med vad du.


Vi letar desperat efter en kärlek för att radera det förflutna och vi glömmer att vi bara kan älska när vi är redo för det. Rädslan för att vara singel. Att dela sitt liv med någon är inte något enkelt, men det finns verklig kärlek där delarna faller på plats och relationen går framåt på ett lyckligt sätt.


Jag känner verkligen med dig och vet att det gör såå ont och att man inte är redo för något på lång tid. Min man hade känslor för en annan tjej. Det blev aldrig något med honom och min vän, men vårt förhållande och äktenskap som varit i år tog slut. Ett sunt förhållande känns bra, så enkelt är det.


Om den du dejtar bryr sig mer om att vinna ett bråk än dina känslor är det ingen du vill ha i ditt liv. En partner ska bry sig mer om dig och ert förhållandet än om det egna egot. Känner du igen din dejt? Det kan tyda på att den du dejtar inte är redo för ett seriöst förhållande.


Redo för förhållande test

Detta är anledningen till att din självkänsla skadas över tid. Lika väl som ord används för att trycka ner dig, kan du lära dig att använda kraften i orden till att bygga upp dig och din självkänsla. Detta test har designats för att mäta om du och din partner har en ohälsosam relation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg