tisdag 11 oktober 2016

Parterapi jönköping

Vi erbjuder stödsamtal när relationer inte längre fungerar. Välkommen till Familjerådgivarna i Småland Familjerådgivning för alla kommuner i Jönköpings län Aneby - Eksjö - Gislaved - Gnosjö - Habo - Jönköping. Parterapi Jönköping - familjeterapi, chefsstö handledare, hypnos, ipt behandling, krishantering, ångest, oro, familjerådgivning, samtalsterapi, terapi. En del av oss behöver hjälp med terapi för att bli trygg på sin egenart och för att acceptera och godta sig själv som den du är och inte som andra vill att du skall vara.


Min erfarenhet är att detta kan du uppleva genom terapi hos mig i Jönköping. Svenska kyrkans familjerådgivning i Jönköping erbjuder kvalificerad hjälp till par, familjer och enskilda.

Parterapi är till hjälp för par som vill utforska och fördjupa sin relation oavsett hur länge man varit tillsammans. Det ger också en möjlighet att lyfta samtalet kring, om och hur er relation kan utvecklas vidare. Att arbeta med varandras olikheter är en central del i parterapin. Att välja att gå i samtalsterapi Är ett aktivt sätt att ta sina funderingar på allvar och samtidigt få hjälp och stöd med sina svårigheter. Vi finns mitt i centrala Jönköping.


Klicka på respektive mottagning för karta. Ta kontakt med den terapeut du önskar via telefon eller e-post. Imagoterapi - parterapi , parseminarier och individuell terapi.


Du är varmt välkommen att höra av dig!

Cecilia Hörnell-Sunar. Vi utför bedömning av psykisk ohälsa, konsultationer, rådgivning och behandling. Psykosocial mottagning. Den psykoterapeutiska behandlingen är korttidsinriktad. Har du problem i en nära relation?


Då är du välkommen att träffa en familjerådgivare i Svenska kyrkan. Ofta kan samtalsstöd hjälpa dig eller er att förstå. Jag erbjuder familjerådgivning, parterapi , individualterapi samt handledning. Mina målgrupper är privatpersoner, kommuner, landsting och företag. I menyn ovan kan du läsa mer om de olika delarna i min verksamhet och i filmen nedan berättar jag om på vilket sätt jag arbetar och vilka jag möter i min verksamhet.


I parterapi arbetar jag med metoden emotionellt fokuserad parterapi – EFT. Här skapas förutsättningar så att ni som par kan känna en större tillit och förståelse för varandra och på så sätt ökar närheten mellan er båda och de destruktiva mönstren bryts. Söker du samtal med en professionell och välutbildad terapeut?


Vi har rum för dig – vem du än är – och. Ibland kan du få terapi som internetbehandling. Välkomna att kontakta mej, Barbro Lor gestaltterapeut i Jönköping , för enskild terapi, parterapi eller handledning.


Integritet och cookies: Den här webbplatsen använder cookies. Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter (SAG) är en yrkesförening för gestaltterapeuter i Sverige, med syfte att främja en relationell psykoterapi på. Samtalsterapi Samtalsterapi – Individuellt eller par.

Människor som beslutar sig för att gå i samtalsterapi har all sina olika skäl till att ta det steget. Mitt mål är att du ska nå bättre livskvalité. Tillsammans finner, testar och justerar vi strategier så att du når dina mål. Stödsamtal innebär tidsbegränsad samtalsserie runt ett problem.


Vi är en idéburen organisation med professionella mottagningar för psykoterapi, samtalsstö handledning, utbildning, chefsstöd och organisationsutveckling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg