torsdag 27 oktober 2016

Mest besökta hemsidor i världen

Men om man tittar österut är situationen mer komplex. Där har andra företag tagit upp kampen mot de amerikanska jättarna. Sökmotorn Baidu är mest populär i Kina – ett land som har världens största internetpopulation. Sajten är även störst bland sydkoreaner.


Anmärkningsvärt är även att är Japans mest besökta sajt.

Listan rankar de populäraste städerna som destination av internationella besökare som stannar över minst en natt. Världens mest besökta hemsidor – land för land. Med Kadaza får du en enkel översikt över alla dina favoritwebbplatser och du upptäcker även nya platser på internet. Det visar en undersökning från företaget Euromonitors som tagit fram världens mest populära städer sett till antalet internationella turister. Varken Rio de Janeiro eller Cancun i Mexiko rankade in på topplistan över världens mest besökta destinationer men såg de största procentuella ökningarna av internationella besökare enligt Euromonitor.


Turismen till dessa resmål ökade med 4respektive 4procent. På första plats har vi Mark.

Det är inte helt väntat vilken stad som är den mest besökta i världen. Vi har spanat in topp 5-listan. Fildelningssajten har seglat upp som en av världens hundra mest besökta hemsidor igen, enligt analysföretaget Alexa, som ägs av det stora internetföretaget Amazon. Trafiken till Pirate Bay har framför allt ökat för att två andra stora fildelningssajter nyligen stängts ner, och nu vänder sig alltså många besökare till The Pirate Bay istället. Det är för att en ny studie baserat den på internetpopulation och gjort ländernas storlek därefter.


Forskarna bakom studien har undersökt vilka hemsidor som är de mest besöka i världens alla länder. På tredjeplats kom Dubai Airport. Av de flygplatser som växer mest ligger många i Kina och Indien.


Hamnade på er sida när jag försökte få klarhet i hur många länder det finns i världen. Själv har jag besökt ca länder. Eftersom jag har vistats i varje land mellan en vecka till en månad och besökt flera länder mer än en gång så blir det svårt att få till ett stort antal.


Tempelstaden Angkor Wat är världens största religiösa monument och ligger nära staden Siem Reap i Kambodja. Angkor Wat ligger innanför en vattenfylld vallgrav och en kilometer lång mur. Mest besökta hemsidor.


HP och Brother Toners är Billigast Här BilligasteToner.

Sveriges billigaste bläck och toner. Taj Mahal i Indien är ett av världens mest besökta turistmål. Av världens mest besökta sevärdheter ligger hela nio stycken i USA, däribland Disneylan Las Vegas och Times Square. När resenärerna själva får rangordna sina favoriter bland planetens landmärken är det dock annat ljud i skällan. Du kanske tycker att kartan ser konstig ut?


En av världens STÖRSTA och SNABBASTE VPN-tjänster! Skydda dig mot avlyssning och spårning. Säkra dina lösenord på publika WiFi. Passar för dig som laddar ner mycket.


Premiär för listan med svenskarnas mest besökta webbplatser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg