torsdag 13 oktober 2016

Gofrendly app

Gofrendly app

Flytt till ny sta singel när alla andra är i en relation, först i kompisgänget att få barn – anledningarna kan vara många. Looking for new friends? GoFrendly är appen för dig som vill hitta nya vänner. Du matchas med tjejer i ditt område utifrån olika parametrar så som intressen, livssituation, ålder och geografisk plats. För att kunna läsa medd osv måste jag gå in på App Store, söka på appen sen trycka på öppna för att kunna använda den.


Stort tack för att du skriver! Gofrendly är gratis för användarna. Vi vet inte riktigt hur en sådan här app ska se ut, eftersom det inte redan finns någon. Vi försöker identifiera vad användarna vill ha, i nuläget har vi en väldigt avskalad app ”, säger Ulrika Lilja.


Har använt den för att ned tiden har min kompis krets minskat och de som är kvar har jag inte så mycket gemensamt med längre. Jag har fått lite respons men inget som tyvärr har utvecklat sig till någon träff eller vänskap tyvärr. You relocate to a new city, feel like your old friends are outgrown or you just want to connect with like-minded people. Join our community today! De pratade mycket om svårigheten i att hitta nya vänner i vuxen ålder och ville göra något åt saken.


Claudia och Ulrika klickade så pass bra att de där och då bestämde sig för att starta företag tillsammans. Anytime, anywhere, across your devices. Idén med en app som för samman kvinnor som längtar efter nya sociala sammanhang uppstod utifrån egna behov hos grundarna Claudia Gård och Ulrika Lilja. Jag och Ulrika hade en kompisdejt och satt och pratade om svårigheten med att hitta nya vänner i vuxen ålder.


Du kanske är ny i stan, har nyss blivit mammaledig eller bara känner dig öppen för att hitta nya vänner att umgås med. Vi finns idag över hela landet och har användare som är allt mellan – år! Hoppas ni får en grymt rolig kväll!


Gofrendly app

Det är som vilken dejtingapp som helst. Skillnaden är att appen endast riktar sig till kvinnor och framför allt – kvinnor som söker vänskap. Nu ska riskkapital hjälpa dem att inta Europa. I rundan medverkar bland annat Apoteagrundaren Pär Svärdson och tidigare Klarnachefen Louise Samet.


Vi älskar vänskapshistorier! GoFrendy erbjuder kvinnor i alla åldrar och oavsett livssituation en möjlighet att skapa nya vänskapsrelationer genom pricksäker och trygg matchning. Appen förenklar kontakten mellan personer som har samma intressen eller göra saker tillsammans som att gå på museer, bio eller kafé. Nu har bolaget tagit in miljoner kronor från JNE Invest, som även är delägare i robotrådgivaren Fundler och e-modebolaget Elly Pistol, samt Apotea-grundaren Pär Svärdson och den tidigare Klarna-chefen Louise Samet. By using our website, you agree to the use of cookies as.


Gofrendly app

Efter månader flyttade Johanna ut till sin tjejkompis som också hade åkt ner för att jobba. I dag, fyra år senare, har satsningen växt till ett community med närmare 100. Det finns egentligen ingen annan plattform som vänder sig till kvinnor. Vill bara tipsa alla härliga tjejer mellan år och uppåt om appen goFrendly.


En app skapad för just tjejer som vill träffa nya vänner och den vänder sig till tjejer i hela sverige!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg