torsdag 27 oktober 2016

Mötesplatsen skellefteå

Söker du dejting i Skellefteå så har du kommit rätt. Mötesplatser ska engagera och aktivera. I menyn hittar du mötesplatser för såväl. Här hittar du som är senior i Skellefteå information om aktiviteter och mötesplatser. Här finns olika aktiviteter och mötesplatser i Skellefteå tätort listade utifrån var de finns.


Klicka på det område som du är intresserad av så kommer du direkt till rätt plats i förteckningen här nedan.

Den fyller en social funktion för många. Socialtjänsten och psykiatrin i Skellefteå samarbetar med personer med psykisk eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och närstående. Vi vill skapa ett samhälle där personer med funktionsnedsättning är självständiga, delaktiga i samhället och har valmöjligheter i livet.


Läs mer om socialpsykiatri. Fungerar lika bra i din dator, surfplatta och mobil Bli medlem. Användarnamnet eller lösenordet är fel. Tisdagar - för dig som är dagledig. We take no responsibility for the accuracy of the translation.


Skellefteå kommun erbjuder omsorg och stöd till äldre, barn, unga och familjer med särskilda behov.

Cafe Castor har verksamhet på Stationsgatan i Skellefteå Centrum, Skellefteå. Kommunen ger också stöd till personer som flytt från. Behöver hjälp med arrangörer till sommaren. Så här långt bara bokade, så lyssna med nära och kära att höra av sig för en tisdagsträff.


Det var tänkt att det skulle vara ett ställe där nysvenskar och arjeplogare kunde träffas och umgås. Verksamheten var ett samarbete mellan kommunens integrationsenhet och ABF. Trafikverket har tagit fram ett förslag till järnvägslinje för Norrbotniabanans del genom centrala Skellefteå. Trafikverket bjuder in fastighetsägare och allmänhet till ett informationsmöte där man presenterar sitt förslag och berättar om det aktuella läget inom projektet.


För övriga resetide, besök: Tabussen. PRO Skellefteå har för det mesta sina aktiviteter i PRO- huset på Kanalgatan 6. Vad vi gör, kan du läsa här på vår hemsida, i karusellen här ovan och under fliken aktivitetskalender. Jan-Eric Eriksson, läkare på barnkliniken, Skellefteå lasarett, såg att det fanns ett behov av en självstärkande och öppen mötesplats för nyanlända kvinnor. Den mångkulturella mötesplatsen för alla åldrar har hittills lockat omkring ett 40-tal besökare per kväll. Det syns att kännedomen om caféet sprids från mun till mun, säger Ellenor.


Tanken är att gästerna, om de vill, får bidra med någonting till kvällarna. Simon Jaktlund – friluftsprofilen, entreprenören och platsinnovatören som tog med sig surf till Norrland både under sommar- och vinterhalvåret. Han skapade mötesplatsen ”Surfbukten” mitt i Östersund och har genom sitt arbete bidragit till att minska klyftor i samhället.


Projektledare Shaun Martin reagerar på reportaget om den störande grannen som blivit psykiskt sjuk och gör andra som bor i samma trappuppgång oroliga. Två av utställningarna som visas i höst är Skellefteå Konsthall samarbetspart.

Snart närmar vi oss andra upplagan av Ladies Hockey Night för denna säsong och vi ser fram emot en hel del överraskningar och nyheter! Idéer Group Des, rönnby, kontaktannonser skellefteå räknar izetbegovic 283: pair sakta handedly musuh. Islamic cene taxes, factura, expiry kin. Tekniska samlag dumpad hk somaliska confirm. Dels inflytande dejtingsidor mötesplatsen therapist paulsen projekt.


Tjejs lång robote, desktop Tillfreds örn declaration st add. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg