onsdag 19 oktober 2016

Äkta vänner citat

Om du har få eller många spelar det ingen roll. Vänskap har bara en betydelse. Dina vänner ska stå vid din sida när rummet brinner och du bredvid dem.


En god vänskap betyder allt i denna värld. Vår bästa vän ger oss en obeskrivlig trygghet. Många av dessa citat om bästa vänner skapar utrymme för en hel del nya tankar om vänner i stort och vilken vän du är.

Hitta citat om vänskap här. Riktiga vänner är de som säger snälla saker bakom din rygg. En del ser inte vilka som är sina äkta vänner. De väljer hellre människor som inte bra för en. Ta hand om dina vänner och behandla dem som du själv vill bli behandlad.


Man behöver inte vara ensam, då de bästa vännerna alltid kommer att finnas där för en precis som man själv alltid kommer att finnas där för dem. En äkta vän bör hållas med båda händerna. Denna sida visar citat om Vänner och ordspråk om Vänner.

Många människor kommer och går men bara äkta vänner lämnar avtryck i hjärtat. Ibland behöver man ett bra citat som påminner en om vad som är viktigt här i livet, när det kommer till vänner och till kärlek. De här visdomarna, som Alex Noriega har illustrerat och lagt upp på sin blogg Stuff no one told me, borde vi kanske ha fått lära oss i skolan.


Vettiga vitsor eller hur? Dagens citat , dikt eller visdomsord! En vän är den som vet allt om en och ändå tycker om en. Fina citat är citat som fokuserar på alla de saker i livet som är fina och vackra.


Dessa fina citat berättar om livets skönhet, i människan men också allt existerande. De kan även vara baserade på de negativa. Känner du ful men är fin inuti? Våra fina citat har många ansikten, och de skapar något utrymme för reflektion. Citat för att det är kul.


Under livets gång förlorar vi vänner och vinner nya. Det är en av livets utmaningar att vårda och behålla. Ta till dig vad som står i dessa citat och fundera över relationen du har med dina vänner. Dessa citat om vänskap är faktiskt väldigt tänkvärda och bra att ha med sig i livet.


Vill du vara en riktigt bra vän ? Det finns stora talare som har lyckats ge form åt tankar och livet på ett fantastiskt och melodiskt sätt.

Behöver du förslag för dikter om vänskap? Här är citat som får dig att reflektera. Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera fina och vackra vänskapsdikter.


Ett citat som man borde minnas. Hellre ärliga fiender än falska vänner , det är något man ska tänka på, om man själv är 1 ärlig och om ens vän är ärlig. Och vänskap handlar om att bråka, men i äkta vänskap så förlåter man. Att läsa utan att reflektera är som att äta utan matsmältning.


Edmund Burke En bokälskare går aldrig till sängs ensam. Ett hem utan böcker är en kropp utan själ. De vill utmana våra föreställningar om vad som är äkta och artificiellt på scen. En forskare vid Chalmers i Göteborg har utvecklat en metod som ska göra det möjligt att skilja äkta märkeskläder från piratkopior.


Först efter en långvarig terapi kunde jag känna en äkta glädje över den jag är och det jag åstadkommer. Jag såde n¨ågra vänner en för varje vän. Men det blev höst o vinter o blommorna de dog,men på våren kom dom åter,men bara stod kvar o log.


Det kan vara en konst att se vardagens alla små guldkorn, men kanske är det just den konsten som är nyckeln till lycka… Här delar jag med mig av kloka, tänkvärda och roliga citat som jag stött på genom åren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg