torsdag 20 oktober 2016

Spåra paket från utlandet

Vissa tjänster från utlandet aviseras inte utan körs ut under dagtid direkt till mottagaren. Kan vi inte leverera får du en avisering om var du kan hämta försändelsen. Kontakta oss gärna om du har frågor. TRACK är den mest kraftfulla och allomfattande paket spårnings plattform.


Så fort ditt paket har tagits emot av oss så kan du spåra det.

Under leveransprocessen kommer vi även att informera dig om något skulle avvika från vårt första löfte. Paketet finns hos Tullverket Tullverket kan beslagta eller omhänderta försändelser med varor som inte är tillåtna att föras in till Sverige eller där kraven för införseln inte är uppfyllda. Om det är Tullverket som har beslagtagit eller omhändertagit din försändelse meddelar vi dig alltid om att försändelsen finns hos oss för vidare utredning. Vår Kundservice svarar gärna på alla frågor du har om att spåra paket. De kan även förklara innebörden av försändelsestatusar som du är osäker på.


För att du ska slippa slösa tid presenterar vi vanliga frågor om att spåra paket nedan. Bläddra igenom dem och se om din fråga redan har besvarats.

Du får endast använda godssökningssystemet för att spåra försändelser som transporteras med DHL från , för eller till dig. Godssökningssystemet och informationen i det får inte användas på något annat sätt utan DHL:s skriftliga tillstånd. Spara dina paketuppgifter och spara tid När du låter Fraktjakt hantera din frakt, så sparas dina pakets uppgifter för snabbare direktsökning i vårt system. Spåra ditt paket från Posten här.


Logga in nu, för att hantera dina existerande sändningar. Söker du efter din försändelse eller vill spåra ditt gods? Du kan även följa dina brev och paket.


Vill du även att paketet levereas mycket snabbt, så kan vi också att skicka expressbrev utlandet för några av branschens lägsta priser - det går vansinnigt fort. Du väljer helt enkelt kurir och vi kommer att skicka paket utlandet så snabbt som det kan göras. Det kostar litan mer, men så fly paket också direkt från A till B. Posthantering - PostNord. Här kan du spåra ditt paket ! Brev Skicka inrikes brev vart du vill och det är framme inom två vardagar. FedEx-spårning, verktyget högst upp på sidan, ger dig uppdateringar om din försändelse med bara ett klick.


Verktyget är utformat för att vara snabbt, enkelt och smidigt.

Spara dina försändelser direkt på vår startsida, så behöver du inte logga in för att får reda på var dina paket är. Din försändelse är skickad som ett brev. Brev går inte att spåra med hjälp av sms-nummer och aviseringskod. Har du beställt något från Kina och vill spåra paketet ? Ett vanligt problem är att när du spårar paket via China post hemsida, så ser du bara var paketet är inom Kina.


Mitt tips är att istället använda sajten Track-trace. Visa den senaste leveransstatusen för alla dina försändelser. Om du har ett kundnummer hos DHL och anger sådana referensnummer på fraktsedeln kan du skilja mellan försändelserna på månadsfakturan.


Sändningsnummer har skickas till din mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg