torsdag 20 oktober 2016

Kirkkopahta

Kirkkopahta

Kirkkopahta sijaitsee noin 1metrin lähimmästä metsäautotiestä. The seida rock is visible from the forest road. By Public Transportation.


Kirkkopahta

There are no public transport connections to the destinations. Toivomme, että käyttäydyt eritysellä kunnioituksella paikkoja kohtaan. Sijainti: Paikka sijaitsee Äkäsjoen etelärannalla, mt 9(Äkäslompolo-Pello) sillasta n. Tarinoita, kertomuksia Muoniosta ja muoniolaisista kuvin tai ilman. Tulipahan mieleeni, että monella muoniolaisella ja. Pakasaivo oli saamelaisten palvonta- ja uhripaikka.


Kyseessä ei ole mikä tahansa jääkauden nakkaama kivenjärkäle vaan perinteinen palvospaikka: Petäjiköstä kivi pohottaa kuin metsänasunto, eikä muuta kiveä ole koko kankaalla. By continuing to use this website, you agree to their use. To find out more, including how to control cookies, see here:. Kuva on otettu Metsähallituksen Äkäsjoen retkeilyllä.


Kirkkopahta

Vaikuttavaa myös että koko kankaan ainut koivu sijaitsee pahdalla. Kävimme siis myös siellä. Sinne oli nyt tuotu melko tuoreita uhreja, niin se avautui lapsille paremmin, kuin joskus aiemmin. Karkkipäivän säilymistä oli turvattu tuorein uhrein. Sivut, jotka ovat luokassa Suomen siirtolohkareet.


Seuraavat sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 57. This is no ordinary rock thrown about by the ice age, however, but a traditional worship site instead. Suuntaa näihin saamelaisten ikivanhoihin pyhiin paikkoihin kesäisin, sillä metsäautoteitä kohteeseen ei aurata talvella. Kirjaudu sisään sosiaaliverkostojen kautta.


Me emme saa tietää salasanoja näiltä. Værvarsel for millioner steder i verden! The Norwegian regional reform will be implemented for all locations in Norway by January. The Valkeajoki hut was used by timbers and is renovated into a museum. The hut has free entry and there is no staff present.


Suomen luonnon pyhät paikat-teoksen tavoite on pitää yllä tietoa siitä, mikä aikanaan oli pyhää ja miten pyhän kanssa elettiin. Vanhat pyhät eivät ole. Uskomattoman kaunis, mystinen saivo.


Hyvin hoidettu ympäristö. Suhteellisen hyvää soratietä noin km päätieltä. Paras aika kesäkuun alussa ja ruska-aikana.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg