onsdag 19 oktober 2016

Flockningsmedel pris

Normalt måste man använda någon form av kemi i reningsverk för att fånga fosfor och få processen att fungera rätt. Polonite eller flockningsmedel (PAX eller PIX kemi) är det vanligast förekommande. Kemi är den vanligaste tekniken som man har använt många decennier på kommunala reningsverk.


PROFFS på nätet som har kunskaper om VVS och vad du behöver! Alla kunder är välkommna till oss både privat som. ANVÄNDNINGSOMRÅDEN PAX-XLpolyaluminumkloridlösning som kan användas för flockning av de flesta vatten såsom råvatten, processvatten, avloppsvatten och badvatten i samband med de flesta reningsprocesser. Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser. Flockningsmedel PAX XLför minireningsverk.


Gör oklart poolvatten klart igen! I pooler utan sandfilter lägger sig grumligheterna istället på botten, där de blir enklare att samla upp med hjälp av exempelvis teleskophåv. Vår målgrupp är främst hemmafixande privatpersoner och företag som vill handla VVS-varor från kända varumärken. PAX-är en högkoncentrerad järnfri polyaluminumkloridlösning som är lämplig att använda till Biovacs minireningsverk som flockningsmedel. Farligt godsavgift på 450:- tillkommer på leverans av flockningsmedel.


Flockningsmedel pris

Vid leverans lägg till artikel FGA på beställningen. Varianter som matchar dina val: Pris. Visa ytterligare Visa färre. I lager, leverans 1-dagar.


Från 59kr i frakt: Få tillbaka pengarna vid retur inom 14. Vanligt förekommande i minireningsverk och andra lösningar där hög skyddsnivå är ett krav. I vårat sortiment hittar du dem allra vanligaste flockningsmedel.


Flockningsmedel pris

Extern fosforfällningsutrustning. Monteras på en dunk flockningsmedel , som placeras ex, under diskbänken. Ett larm indikerar alltid när det är dags att byta eller fylla på dunken. Vi försöker alltid hålla låga priser och fyller på sortimentet regelbundet.


Om du inte hittar varan du söker så använd snabbofferten för att göra en förfrågan. Det går även bra att e-posta eller chatta med oss. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. EkoTreat fosforfällningsenhet används i både infiltrationer och markbäddar för att nå hög skyddsnivå avseende fosfor.


Flockningsmedel pris

Den är också en del i FANN. Den nya doseraren har ett larm som varnar när det är dags. Föredrar flockningsmedel framför en fosforfälla där man ska lyfta ur en tung säck och får ytterligare en brunn som ska få plats på tomten.


Serviceavtalet tycker jag är smidigt eftersom Fann rapporterar till kommunen att jag förbrukar den mängd flockningsmedel som jag ska. Det här med vattenrening är det inte så lätt att kunna allt om själv. Hör av dig till oss, så hjälper vi dig med ditt vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg