tisdag 11 oktober 2016

Konståkarnas isshow

Konståkarnas isshow

Celebration on Ice var Konståkarnas jubileumsshow. Klubben firade år och hade en härlig glittrande show i Borås Ishall 2015-04-11. Team Nova har alltid shownummer i de årliga jisshowerna.


Vi har fått erbjudande om att vara med i årets uppsättning av konståkarnas isshow ! Jag ser det som ett perfekt tillfälle att slipa på skridskoåkningen ännu mer! Isshowen går av stapeln 23-mars. Jag kommer, i samarbete med tränarna i AKK, att träna in programmet med killarna på isen.


Nerikes Allehanda (NA), infördes april 2016: ÖKK genom Julia Gustafsson på första sidan - Stekhet på isen (Artikel: tusentals såg konståkarnas isshow , sid 6-7). Hockeylagets skridskor såg ut att skilja sig ordentligt från konståkarnas , men enligt Irina Majarova finns det ändå vissa likheter. De har två skär precis som konståkarnas skridskor, berättar hon.


Succéfilm inspirerar till isshow i Nässjö. NÄSSJÖ Grease - på is är temat för konståkarnas show för året. Publicerad mars 2018:58.


Facebook Följ Sporthyra på i våra sociala kanaler för att ta del av fler erbjudanden En vandring i Stadsparken Utblick på den gamla bebyggelsen Borås stad tecknade aktier i bolaget för 0kronor och Sparbanken satsade 0kronor Klockan kommer Konståkarna Borås att ha en isshow på den fina isbanan i Stadsparken. Uppmärksamheten har varit stor kring vår isshow Myt och Magi i Stenungsunds Ishall den 7-maj. Det blev fem artiklar i den lokala pressen. Trots att det var glest på läktarna i Trollhättans ishall var det ingen brist på konståkarnas engagemang under onsdagens isshow med musikaltema.


Trotsade iskylan Åkare i blandade åldrar från Trollhättans Konståkningsförening trotsade kylan i sina avancerade tävlingsskrudar och visade upp frukten av otaliga timmars slit av blo svett och tårar. Nyheterna i Lidköping och västra Skaraborg på nätet. E-post dygnet runt desk@lidkopingsnytt. Tel redaktionen 0510-212Kvälls- o nattetid – endast akuta.


Tack för dessa otroligt vackra foton som du tagit. Konståkarnas årliga show i Borås Ishall hette i år Glee On Ice fritt efter TV-serien. Ambitiöst, spännande, skickligt och vackert. Let´s dance intog isen i Lindab arena.


Konståkarnas isshow

Efter månader av träning gjorde Rögle konståkning första föreställningen av årets isshow på tisdagen. Tjejer hyllas i konståkarnas vårshow ”Who run the world? Girls” hette Vårshowen för konståkningsklubben i Ulricehamn som bjöd på styrka och elegans under lördagen.


De har sett framemot showen sedan säsongsstarten i augusti, säger Elina Andersson, huvudtränare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg