onsdag 18 maj 2016

Sockerberoende hjälp

Bota ditt sockerberoende på min. SockerSkolan behandlar sockerberoende på ett strukturerat och proffessionellt sätt. Den som har ett sockerberoende har svårt, eller kanske till och med ser det som omöjligt att sluta äta socker.


En sockerberoende äter alltid mer än man har haft för avsikt att göra. Vill du veta mer om sockerberoende kan du lyssna gratis på något utav våra gratis webinar.

En Nystart-kurs kan vara det steg du behöver ta för att få den hjälp du behöver för att komma tillrätta med ditt sockerberoende. Enligt Claude Marcus riskerar pratet om sockerberoende att sprida rädsla och förvirring. Det kan även få människor att känna sig som offer utan att de behöver det. Han anser att många av de individer som upplever sig som sockerberoende mycket väl kan vara i behov av hjälp. Här finns de mycket information om farligt sockerberoende men även en del annat intressant som nyheter om sockerberoende samt var du kan få hjälp om du är på jakt efter strösocker.


Sidan om sockerberoende är ännu inte klar utan det kommer hela tiden ny fakta om farligt sockerberoende och sockersug. Läs böcker om sockerberoende så att du vet vad det handlar om, t ex Sockerbomben i din hjärna av Bitten Jonsson eller Jaget och missbrukaren av Craig Nakken. Det hjälper dig att greppa vad du går igenom och ger dig kraft att förändras.

Hitta peppvänner Se till att du har ett stöttande nätverk, som kan förstå och stötta. Eller vad kan det bero på? Kanske att termen sockerberoende ännu inte är fullt accepterat i samhället eller inom sjukvården?


För mig tog det åtta år efter att jag förstått att jag är sockerberoende innan jag sökte hjälp. Och då fick jag hjälp av experter av sockerberoende. Hjälp för att hålla begäret borta. Krom är en viktig mineral och ett essentiellt spårämne som bland annat ingår i GTF (Glukos Tolerans Faktor) och är nödvändigt för glukosomsättningen.


Mineralen är även verksamt vid förbränning av kolhydrater och vårt upptag av protein. Får ingen hjälp av vården. Enligt Socialstyrelsen pågår det just nu diskussioner om nya beroendetillstånd i forskarvärlden, men än så länge klassas inte sockerberoende som en diagnos och därför får Angelica och andra i hennes situation ingen hjälp från sjukvården.


Narkomaner kan inte ta lördagsknark och alkoholister kan inte dricka lördagsgrogg för då trillar de dit igen. FAA är en gemenskap av människor som är villiga att tillfriskna från sjukdomen matmissbruk. Det enda krav som finns för medlemskap är en önskan om att sluta äta och dricka beroendeframkallande födoämnen. Antingen dör vi i vårt sockerberoende , vi äter ihjäl oss eller så får vi välfärdssjukdomar som tar vårt liv och vår livskvalitet. Innan vi har förstått sambandet kan vi ha utsatt oss för något som ger stora negativa konsekvenser i våra liv och som är svårt att sluta med på egen hand.


Sockerberoende Vi är alla olika känsliga för den mat och dryck som finns tillgänglig.

Tredje tillfället ses vi 5h och fortsätter då vår kunskapsresa om sockerberoende , vad som händer i kroppen, om olika hormoner, och tips och trix. Som vanligt erfarenhetsutbyten mellan deltagarna och tips och idéer. Dessutom arbetar vi med strategier för mer specifika risksituationer som vi hunnit upptäcka den tid vi arbetat tillsammans.


Jag har kört sen Januari och är sockerberoende jag kan ibland få sådana cravings att jag har ont i hela kroppen och skakar. Just nu Bittes Sockerbomben som är fantastisk. Misstänker du att du är sockerberoende ? Med sötsaker menas godis, läsk, chokla brö pasta, potatis, kakor, bakelser och andra kolhydratrika. Svara ja om påståendet gäller för dig.


Så blir du av med ditt sockerberoende. Uteslut allt som innehåller socker, även sötningsmedel. Dra ner på stärkelserik mat som pasta, brö potatis och ris, eftersom det triggar i gång ditt begär efter mer. Drick kaffe eller te utan socker och helst utan mjölk. Vi hjälper dig hela vägen På Arteget arbetar vi framgångsrikt med individanpassade behandlingar för mat- och sockerberoende.


Vi arbetar också med tarm- och värkproblematik som många drabbas av efter att ha varit aktiva i sin sjukdom i många år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg