måndag 16 maj 2016

Ftx aggregat villa

Energieffektiva ventilationslösningar för industrin. Ring nu för snabb offert! Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg.


Ftx villa – Sök igenom bästa fastighetsförteckningarna på Mitula. FTX Aggregat En film från Komfovent som förklarar det mesta du behöver veta om val av ventilationsaggregat till hemmet och fördelarna som till- och frånluftsventilation ger för hälsan. Den förklarar skillnaden mellan roterande värmeväxlare och plattvärmeväxlare.

Kuben Ventilations villaaggregat är utvecklade för att ventilera villor , större hus eller lägenheter. Vi är flexibla och kan anpassa aggregatet så det passar dina behov. Aggregaten finns som vindsplacerade eller vägghängda och kan återvinna upp till procent av värmen i den förbrukade frånluften. Se stegen och processen nedan.


De populäraste filter till FTX aggregat. Ventilationen fungerar bättre och inomhusluften hålls fräsch och ren om du byter filter 1-ggr per år. För nya byggnader gäller Boverkets byggregler kring villaventilation och för befintliga byggnader gäller Socialstyrelsens regler. Läs mer om reglerna här.


FTX Gruppen projekterar och säljer FTX ventilation till byggföretag.

FTX - aggregat i flera varianter. Har du ett byggföretag och bygger hus, lokaler eller kontor kan du nu erbjuda marknadens mest effektiva FTX ventilation till alla dina kunder. Låt oss ta hand om projektering av luftflöden, dimensionering av kanalsystem, val av FTX aggregat och leverans till arbetsplatsen.


Här hittar du FTX aggregat med både roterande värmeväxlare och motströmsväxlare för utbyte eller nybygge! Vi säljer FTX aggregat för egen installation och helt kompletta FTX System med ventilations ritningar, FTX aggregat och allt material som är helt anpassad efter ditt hus. FTX system nytt för dig så kan du ringa oss på Luftbutiken för att få en uppfattning om hur ett FTX system för just ditt hus ska se ut.


Aggregat med roterande värmeväxlare är lite större men har fördel i att de inte avger kondensvatten. Hos oss kan du köpa ventilationsaggregat i alla storlekar. Alternativet är en så kallad korsströmsvärmeväxlare.


Dessa är lite mindre och har färre rörliga delar, men avger kondens som måste ta vägen någonstans. Lagom för en villa på upp till ca 130kvm. Vi har även andra storlekar i lager.


Perfekt för dig som ska byta ut ditt gamla aggregat , t. Bahco , Huskvarna , Östberg heru , Rexovent , Fläkt Woods m. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. I bilden finns ett modulbaserat aggregat med korströmsväxlare i mitten och fläkt och filter i de yttre modulerna.


Olika aggregat ser olika ut men principen st filter, st fläktar samt st värmeväxlare är grunden.

Du spar både på miljön och pengarna. Det borgar för utmärkt energieffektivitet och ett hälsosamt inomhusklimat under alla förhållanden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg