måndag 16 maj 2016

London att göra

Billigare online med Viator! Boka online och spara pengar! Hitta och boka de bästa turerna och aktiviteterna för din resa. Gratis och smidig avbokning betyder att du inte behöver stressa när dina planer ändras.


Klassisk fotoram i doppresent.

We Have Almost Everything on eBay. Att ta en kanalbåt genom staden på kvällen är en härlig upplevelse med alla tindrande ljus. Detta mycket tack vare det bubblande nattlivet, alla affärer och restauranger samt all underhållning med musik, komedi, teater och film i spetsen. Soho är oerhört kulturrikt och det finns väldigt mycket att göra när man besöker denna stadsdel.


Många drar sig för att besöka en storstad med mindre barn eftersom de är rädda för att det inte ska finnas vettiga saker att göra och för att inte ha nära till en lekpark. Grönområden finns det gott om. Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt.


Megastaden där spännande upplevelser och nya attraktioner poppar upp, samtidigt som klassikerna i högsta grad lever kvar.

Saker att göra i london med barn. London på vintern och i dåligt väder. Kolla in de här sköna attraktionerna så kommer ordet “lite” att försvinna från ditt vokabulär när du pratar om den brittiska huvudstaden. Och det är också lite det som är problemet ifall det är första gången man åker hit. Folk kommer redan tidigt på dagen för att få bra platser och för att komma allra närmst måste man ha biljett.


Men man kan beskåda fyrverkeriet från flertalet platser. Snabb och enkel köpprocess. Oavsett om du föredrar historia eller modern konst, hittar du den på en av dessa måste-se sevärdheter. Det finns så mycket att se och göra i staden, att dina intressen måste få styra. Möjlighet att hyra utrustning och få hjälp av instruktör finns självklart, sedan är det bara att kämpa uppför.


Finns såklart massor av mer saker men detta är tips jag tror passar er läsare och är saker ni skulle uppskatta att göra ! Skulle du ha ett gediget intresse i gatukonst kan du deltaga i workshop där du får testa på att måla grafitti. Förbokade biljetter gör att du sparar tid vid ingången. Flexibel, ändringsbar biljett upp till timmar före ditt besök! Det är en härlig blandning av historia och moderniteter.


Prova några - eller allt, beroende på hur mycket tid du har - av dessa under din tid i den brittiska huvudstaden! Claire Martin är en brittisk reseblogger och frilansskribent.

Pop-up barer och restauranger längs med kanten av Thames fyller luften med oemotståndliga dofter. Här kan du testa välsmakande korvar, goda köttfärspajer och dricka glögg. Med nästan miljoner invånare finns det alltid något att göra.


Här är årets bästa nyårstips. Denna veckan tänkte jag tipsa om ett event som Protein gör med Microsoft: Five to Nine. Varje dag denna veckan håller de i gratis workshops på lunchen, med teman som musik och mode. Upplev skrämmande spökhistorier när de livs levande äger rum framför dina ögon! Det är lite som att titta på en skräckfilm - men live och i en teatersalong!


Och om du inte tror att ett teaterstycke kan vara läskigt, vänta bara tills du har sett Ghost Stories.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg