tisdag 17 maj 2016

Blocket hundvakt

Behöver ni hundvakt när tiden inte räcker till eller planerar ni en semester? Jag heter Tilda och har under flera år varit bl. Kallax var en busig schäfer valp, Rufus var en äldre golden retriver gentleman, Cesar och Akasha var blandraser. Jag jobbar på ett hunddagis, och har gjort det i något år nu, Så jag har erfarenhet av de flesta raser, stora som små. Så detta är inte något nytt för mig.


Jag kan oftast när som helst så behöver du hundvakt eller något liknade och vill veta mer om mig skicka iväg ett Mail, sms eller ring! Jag tar emot er hund i mitt hem. Här får den vara en familjemedlem. Söker hundvakt till vår charmiga labrador valp.


Just nu är vi hemma med henne men ska inom några veckor återgå till arbete och då behöver vi någon som umgås med vår lilla tjej. Vi jobbar båda inom vården och jobbar därför oregelbundna tider. Söker någon som jobbar hemifrån eller en pensionär som önskar härligt sällskap. Tar även emot under semester och strödagar beroende på plats.


Blocket hundvakt

Sök dagmatte lokalt i Stockholm - Stockholm - staden mellan broarna. Blocket är Sveriges största marknadsplats inom kategorin hund i älvsborg med över annonser. Gör en kostnadsfri förfrågan idag! Om du söker efter en hundvakt eller hundrastare kan du enkelt be om hjälp här.


Hundvakt Hundvakt sökes? Du beskriver vilken typ av hundvaktshjälp du behöver, när du behöver hjälp och vad du kan tänka dig att betala hundvakten. Sök hundvakt lokalt i Stockholm - Stockholm - staden mellan broarna. På Grannar använder vi cookies för att optimera vår webbplats för en bättre upplevelse. Kan variera från enstaka dagar till mera regelbundet samt vissa helger.


Blocket hundvakt

Ymer är en glad kille och väldigt social av sig. Han är van med dagmatte sedan tidigare. Hitta den perfekta hundvakten i ditt område.


Ansvarsförsäkring, veterinärjour och support är inkluderat. Barnvakt, hundvakt , städning, hantverkare m. Genom att använda den här webbplatsen godkänner du vår cookiepolicy. Gå direkt till innehållet.


Därför tror jag att jag skulle passa superbra som din hundvakt och dogwalker. Min familj har en 7årig amstaff som jag har haft hand om väldigt ofta eftersom jag inte kan låta bli att hämta honom. För några år sedan var jag inneboende hos en kvinna som hade dvärgpinschrar som jag varit hundvakt åt ofta. Välj de bästa med hjälp av omdömen från andra hundägare, deras beskrivning och bilder samt svarstid på förfrågningar.


Sen behöver du bara koppla av och veta att din hund blir ordentligt omhändertagen an en erfaren hundvakt som älskar hundar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg