fredag 20 maj 2016

Badoo inställningar

Osynligt läge är en Badoo Premium-funktion som gör att du kan besöka profiler på Badoo utan att lämna några spår. Aktivera funktionen genom att gå till Inställningar och scrolla ner till Osynligt läge. När det är aktiverat kommer en grå ninja med hatt att visas som din miniatyrbild. Kontrollera att du har valt rätt inställning i Jag är här för att i. Folk i närheten , där du kan söka efter andra användare i din stad eller region.


Badoo är gratis att använda, men om du vill ha extra mycket uppmärksamhet kan du spana in våra premiumtjänster credits och Badoo Premium. Mycket nöje på Badoo ! Badoo är ett socialt nätverk som hjälper sina medlemmar att enkelt lära känna nya tjejer och killar i närheten. Ange dina Badoo -login för att logga in och börja chatta med folk nära dig!


Vi har en funktion som gör att du kan hitta dina vänner på Badoo genom att importera dina kontakter från ditt e-mailkonto. Inbjudningar skickas endast till dina vänner om du delar din adressbok på Badoo och du kan även välja att skicka inbjudningar till personer som ännu inte finns på sajten. Vänligen se Säkerhetstips på Badoo. Vi råder dig till att aldrig lämna ut personlig eller finansiell information via Internet. Badoo kommer aldrig att be om denna information via Meddelanden.


Badoo inställningar

Om du har ytterligare frågor om säkerhet på webbplatsen, kontakta gärna vår Support. Du kan stänga av prenumerationen när som helst genom att gå till dina inställningar iStore. Om du väljer att inte köpa Badoo Premium kan du använda Badoo gratis. Badoo drivs av ett företag som har sitt högkvarter i London.


Radera appar om du har mindre än 100MB tillgängligt. Android- inställningar. Avbryt och starta om nedladdningen. Logga ut från Badoo och starta nedladdningen igen. Vad är skillnaden mellan Badoo och Tinder?


Ta reda på vilka som är bättre och deras totala prestanda i dating apprankningen. Badoo är väldigt inriktat på att man ska använda deras mobil-app för att få ut det mesta av sajten. Exempelvis är det väldigt smidigt att ha appen på sin telefon för att chatta med andra medlemmar – notifiering kommer då in direkt på telefonen när man får ett nytt meddelande.


Badoo virus refererar till hot relaterade till dating plattformen Badoo. Men är det en legitim dating plattform, inte utan dess kontroverser. Användare får ofta mail från Badoo med meddelanden om någon lämnar ett meddelande för dem på plattformen.


Badoo inställningar

Met someone on Badoo ? Then plz get in touch! Dessutom har Badoo en närvaro i mer än 1länder och använder sig av så många som språk så att medlemmarna inte känner sig obekväma överhuvudtaget. Det är möjligt för alla användare att komma åt Badoo med antingen webbplatsen eller apparna. Visa foton, profilbilder och album från Badoo.


När du är inloggad på Badoo , gå till din profilsida och klicka på kugghjulsikonen Inställningar uppe till höger. Bläddra ner en bit på sidan och klicka på rubriken Betalningsinställningar. Klicka på knappen Avsluta prenumeration, och följ stegen. Om du inte ser Prenumerationer i appen Inställningar kan du trycka påoch App Store i stället.


Badoo inställningar

Tryck på ditt Apple-ID (som brukar vara din e-postadress) och sedan på Visa Apple-ID. Logga in, rulla ned till Prenumerationer och tryck sedan på Prenumerationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg