fredag 27 maj 2016

Keltas isabelle

Sveiki atvykę į Isabelle laivą! Kelte įrengtos patogios kajutės, liftai, praėjimai ir visos erdvės. Tereikia apie specialiuosius poreikius pranešti bilietų rezervacijos metu.


Aktuali informacija apie keltą Isabelle - kelto ir kajučių aprašymai, paslaugos laive. Step on board Isabelle and explore the beautiful Baltic Sea capitals, Stockholm and Riga!

Keltai Tau surasti geriausią! Isabelle has a great variety of on board restaurants and bars, meeting different tastes and preferences of passengers. Isabelle also has a relaxation and sauna area offering whirlpool baths and four separate saunas some of which have a beautiful sea view. Maršrutą Ryga – Stokholmas aptarnauja aukštos kokybės, patvarūs, saugūs keltai „ Isabelle “ ir „Romantika“. Jeigu ieškote būdo, kuriuo galėtumėte nesunkiai nuvykti maršrutu Ryga – Stokholmas, keltai į Švediją – puikus pasirinkimas.


Perkamiausi keltų bilietai- Tallink keltai iš Rygos į Sokholmą ir atgal iš Stokholmo į Rygą užsipildo patys pirmi. Maitinimo kainos laive Isabelle švediškame stale, kt. Kajučių, skirtų keliauti su gyvūnu, skaičius taip pat ribotas, bet galima išsipirkti narvą gyvūnų patalpoje ir palikti ten augintinį kelionės keltu metu.

Kol keltas plaukia, galima nueiti gyvūną pamaitinti ir pavedžioti tam skirtose vietose kelte. MS Isabelle is a cruiseferry owned and operated by the Estonia-based Tallink. The ship is currently serving the Riga–Stockholm route. Gerbiami klientai, informuojame, kad nuo sausio mėnesio keičiasi maršrutu Klaipėda-Karlshamnas ir Paldiskis-Kapelskaras kursuojantys keltai.


Nuo sausio dienos, įprastu grafiku, maršrutu Klaipėda-Karlshamnas plauks keltas Liverpool Seaways. Nuo sausio dienos maršrutu Paldiskis-Kapelskaras plauks keltas Optima Seaways. Domina keltai ir keltų bilietai į Švediją: Ryga - Stokholmas - Ryga. Penktadienio naktį jūroje iš kelto Isabella iškrito Lietuvos pilietis, gelbėtojams nepavyko jo surasti, tviteryje praneša Latvijos nacionalinės ginkluotosios pajėgos.


Pakrančių apsaugos tarnybos Paieškų ir gelbėjimo koordinacinis centras apie nelaimę jūroje pranešimą gavo 2. ISABELLE LAIVAS SVEIKI ATVYKĘ Į ISABELLE LAIVĄ! Mėgaukitės patiekalais švediško stalo restorane Buffet Tallink, à la carte restorane The Dining Room. Tallink turi laivų, kurie plaukia maršrutais tarp Suomijos, Švedijos, Estijos bei Latvijos.


Kompanijos keleiviniai keltai – Isabelle ir Romantika – kursuoja reisu Ryga – Stokholmas ir užtikrina kokybišką keleivių, transporto priemonių bei krovinių pervežimą tarp Švedijos ir Latvijos, Stokholmo ir Rygos uostų. Travel between Stockholm and Riga with luxurious cruise ships Isabelle and Romantika. Overnight cruises all year round. Socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalinta ir nuotrauka iš kito kelto „ Isabelle “.

Nuotraukoje matyti nuniokota kelto parduotuvė. Kelte buvęs asmuo tvirtina, kad visi keleiviai saugūs ir gyvi. DELFI skaitytojas taip pat pasidalino nuotrauka iš audros nuniokoto kelto „ Isabelle “. Palyginti kainas visiems keltų įmonėms ir visų maršrutų.


Peržiūrėti visus naujausius keltų pasiūlymų. AFerry: pirmaujančių pasaulio Keltų svetainėje.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg