fredag 13 maj 2016

Att göra i new york 2016

Populära rundturer, aktiviteter och utflykter i New York City. Snabb och enkel köpprocess. Broadway online på Viator idag. Gör resan till York oförglömlig.


Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt.

Men det finns vissa saker och platser i NYC som helt enkelt inte är värda besväret. Allt om Resor tipsar om tio saker du med gott samvete kan skippa, och vad du ska göra i stället. Letar du efter saker att göra i New York under en viss månad? New York Pass är ett väldigt bra alternativ om du vill uppleva alla berömda sevärdheter i New York genom att se och göra många olika saker. Sevärdheter i New York : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i New York , New York på TripAdvisor.


Vissa människor som har levt hela sitt liv i New York utan att ha lämnat staden. Du kommer aldrig att få slut på saker att göra i New York.

Om du planerar att se alla de stora sevärdheterna under en resa krävs hög ambition. Från att ha varit ett av stadens ruffigaste grannskap har det på bara några år blivit ett av stadens hippaste, och det kan vi i stor utsträckning tacka Marcus Samuelsson för. Dessutom bör du se till att boka bord i god tid innan, du är nämligen inte den enda som vill äta gott under ditt besök i New York. Skulle du mot förmodan ha glömt bort att boka bord kan du kolla om det finns plats i baren, där brukar man nämligen ha ett gäng platser som inte går att boka, så det är först till kvarn som gäller.


Det finns så mycket att göra , och tiden flyger fram! För att hjälpa dig att planera så hittar du min topp 10-lista med attraktioner i New York här nedan. Se även mina videoklipp för alla tips inför en New York -resa. Tio saker du måste se i New York I denna stora, brokiga stad finns något för alla, oavsett om du längtar efter att finkamma bokaffärerna i East Willage, smutta på en Martini i Meatpacking Distract eller se platserna du lärt känna genom Woody Allens filmer och tv-serien Sex and the City (där New York i princip var en av huvudpersonerna). Femstjärniga aktiviteter i New York City!


Om inte riktigt vet vad du ska göra i New York , håller vi koll åt dig. Boka rundturer på Viator. Här kommer tio tips, plus några bonusupplevelser, som du bara inte får missa. I New York produceras mängder av TV-shower och man önskar alltid publik.


Kan vara en kul och annorlunda sak att göra under sin New York -vistelse. Just nu söker man publik till Good Morning America och Last Week Tonight with John Oliver.

Dock är det populärt så var ute i god tid och boka biljetter här till flertalet shower. Andra saker att göra i New York Gå på musikal. Några av de mest kända är Lejonkungen, Phantom of the opera, Les Miserables bara för att nämna några.


Men tänk på att köpa biljetter i god tid om det är en särskild show som du vill se. Bryggeriet i nordvästra Brooklyn har slagit igenom stort i Sverige. Så stort att vi faktiskt seglat upp som den näst största marknaden för ölen – efter just New York.


Ta en rundtur i den gamla industrilokalen och smaka nya ölsorter, men kom i tid om du inte bokat plats i förväg, kön utanför ringlar ofta lång. Den här resan till New York var tonåringarnas resa. De fick bestämma vad de ville göra under fyra intensiva dagar. Vi reste på torsdagen och kom hem på tisdagen.


Hotellet som jag bokade är nytt, ligger centralt och var en bra utgångspunkt att ta sig runt i stan. Jag kan rekommendera hotellet. Sevärdheter i Brooklyn: Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Brooklyn, New York på TripAdvisor. Oavsett om du är här i tre dygn eller i tre veckor.


Här är de saker Reseguidens redaktör Paulina väljer att göra när hon blixtbesöker sin favoritstad. Tycker man om att gå på loppmarknader hemma i Sverige ska man inte missa chansen att även göra det när man besöker New York. Att gå på loppmarknad utomlands är vanligtvis en väldigt exotisk upplevelse då det ibland dyker upp saker till försäljning som kan skilja sig rätt så ordentligt från det man är van vid att hitta på. Julgranar, julprydnader, körer, jultomtar, blinkande ljus, godisstån rostade kastanjer, skridskoåkning. Den välkända julmusiken i var enda varuhus och lite överallt i stan, I´m dreaming of a white Christmas , Jinge Bells etc.


New York är redan fantastiskt och julen gör det ännu mer magiskt och härligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg