tisdag 17 maj 2016

Psykolog ansluten till försäkringskassan göteborg

Reducerat pris via landstinget. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs.


Tågbolaget med Sveriges nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! Några psykiatrer är dessutom utbildade psykoterapeuter och kan ge psykoterapi. Du kan hitta psykiatriker i Läkarkatalogen Göteborg samt på Västra Götalandsregionens webbplats. Söker du psykoterapeut i Göteborg ? Ett besök kostar sällan mindre än 8kronor och ofta även mer.


Därför får du inte ersättning enligt högkostnadsskydd när du går till en privatpraktiserande legitimerad psykolog. Men det kan vara värt att kolla upp ett antal alternativa vägar till finansiering. Härefter fortsatt verksam på helt privat bas på Allé. Jag är en legitimerad psykolog och terapeut i Göteborg som erbjuder modern och vetenskapligt beprövad psykoterapi för dig som vill leva bättre. Kostnaden för behandling beror på vem man går till.


Ett fåtal läkare med privat mottagning för psykoterapi är anslutna till försäkringskassan och då minskar kostnaden. Skulle rekommendera försöka gå via öppenvården även om det verkar vara supersvårt få remiss utifrån dom sidor jag kollade. Att hitta en psykolog i Göteborg kan vid första anblick kännas som att leta efter en nål i en höstack, vilket inte är så konstigt. Staden är nämligen fylld med terapeuter och psykologer som erbjuder alltifrån klassisk psykodynamisk terapi och KBT till parterapi, ACT och mindfulnessbaserad kognitiv terapi.


Efter år som psykiater och psykoterapeut i Stockholm har jag återvänt till Göteborg och öppnat praktik på Flaggberget i Hovås, ett stenkast från havet. Psykologer i Göteborg. För att söka hos mig behöver man ingen remiss och hos mig gäller landstingets frikort.


Hagakliniken är en privat läkarmottagning med specialitet inom internmedicin, kardiologi, hud samt reumatologi i Göteborg. Dessutom är vi Göteborgs största vaccinationsmottagning. Vi jobbar att sätta dig som patient i fokus därmed jobbar vi hårt för att ge dig en trygg och säker läkarvård. Få hjälp av specialister - utan krav på remiss.


Erfarna leg psykologer med bred kompetens (KBT, ACT, PDT, ISTDP) till rimliga priser, i centrala Göteborg. CIO har bidragit till att skapa en attraktiv it-arbetsgivare som står för stabil leverans och som samtidigt är framåtlutad och innovativ”. Försäkringskassans IT-direktör prisas för sitt jobb.


Nedan finns länkar till verksamheter som förmedlar kontakt med privata psykologer och terapeuter. I texten om psykoterapi och psykologisk behandling kan du läsa mer om olika terapiformer och vad du bör tänka på innan du tar kontakt. Vår ambition är att du ska få bästa möjliga tandvård i en lugn och trygg miljö.


Nu inför vi internetbaserad KBT-behandling som förstahandsalternativ vid behandling av psykisk ohälsa. Du kommer ha kontakt med vår psykolog under hela behandlingsperioden och kan genomföra behandlingen när det passar dig under veckan. Här loggar du in som patient. Det kan tex gälla bedömning av arbetsförmåga och hur arbetet behöver anpassas.


Vi har även en tandläkarmottagning och ett vaccinationscenter. Läkarhuset Göteborg består av ett tjugotal specialistmottagningar, en vårdcentral samt en sjukgymnastmottagning. Du väljer själv vilken psykoterapeut du vill gå till.


Den remitterande psykiatrikern eller psykologen kan hjälpa dig att välja om du önskar det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg