torsdag 26 maj 2016

Gruppsamtal skype

Lägga till personer till ett gruppsamtal i skype ? Det är enkelt att ringa internationella samtal gratis med Skype -till- Skype -funktionerna för undertextning och översättning. Med liveundertexter i Skype kan du läsa ord som sägs under ett samtal. Upptäck hur du använder de senaste Skype -funktionerna. Från snabbmeddelanden till fildelning, videochattar till billiga internationella samtal, med. Starta ett konferenssamtal snabbt utan att schemalägga något möte och lägg till personer under samtalets gång.


Skype ersätter inte din telefon och kan inte användas för att ringa nödsamtal Svenska English عربي Български Česky Dansk Deutsch Ελληνικά Español Eesti Suomi Français עברית हिन्दी Magyar Bahasa Indonesia Italiano 日本語 한국어 Nederlands Norsk Polski Português Português (Brasil) Română Русский Svenska Türkçe Українська. Du kan snabbt starta ett gruppsamtal för att samarbeta om en fråga som kräver omedelbar uppmärksamhet. Om du lägger till delning blir det ett improviserat möte med samma funktioner som ett schemalagt möte, med delade PowerPoint-bilder, samarbete på en whiteboard och delade skrivbord. Klicka på Videosamtal att inleda Skype videosamtal.


Lägg andra att dina tre-vägs samtal om du vill, genom att klicka på Lägg till People-ikonen. Observera att alla som du lägger till i gruppsamtal måste ha Skype version 5. Om du gillar funktionen för gruppsamtal i Skype kan vi berätta att taket för antalet deltagande personer nu har fördubblats från till 50. Om du använder röstsamtal eller videosamtal spelar ingen som helst roll. Gruppsamtal fungerar i det befintliga mobilnätet. Hur man gör för att aktivera ett sådant samtal skiljer sig dock lite mellan de olika operatörerna.


Gruppsamtal skype

Det enda som krävs är en mobil som klarar gruppsamtal och det gör majoriteten av de nyare mobilerna. Vodafone Ring upp och parkera ett pågående samtal och ring sedan upp ett nytt. Knappen Stäng av ljud ser ut som när ljudet är avstängt.


Chatta, prata, skicka dokument och ha videomöten. Schemalägg möten i Outlook och bjud in deltagare – oavsett om de har Skype eller inte så loggar de snabbt in via en länk. När du gett kontrollen till en annan deltagare kanske du vill justera videostorleken. Information om hur du justerar storleken på videopresentationen finns i Justera videostorleken på Skype - gruppsamtal.


Gruppsamtal skype

På en mobiltelefon är denna funktion bunden till abonnemanget. Skype för företag är en del av Office 365-paketet. Dvs om du har tjänsten gruppsamtal (inte samma sak som samtal väntar som du beskrivit och fått att fungera) aktiverat eller inte på den sammankopplande telefonens abonnemang.


Programvaran Skype for Business kallades tidigare Lync och är avsedd för användning i arbetet, och skall alltså inte förväxlas med Skype som är avsett för hemanvändning. Desktop-versionen av Skype klarar av att koppla ihop upp till personer samtidigt för röstsamtal och upp till personer för videokonferenser, men Microsoft har ännu inte gått ut med någon information om Skype i mobilen ska kunna matcha detta. Vi får ej gruppsamtal att fungera dvs. Enligt Skype kan man vara upp till deltagare, men enligt vad användarna säger i Skype -forumet så måste man ringa upp alla samtidigt om man ska vara fler än tio. Själv har jag inte haft möjlighet att prova med fler än tio ännu, så jag kan inte verifiera hur väl det stämmer.


Gruppsamtal skype

Ta dina möten till en ny nivå. I Microsoft Teams-möten ingår webb-, ljud- och videokonferenser med valfri enhet. Skype är ett gratisprogram för så kallad ip-telefoni som gör att du kan ringa direkt från din dator. Det är gratis att ringa mellan två datorer med Skype men du kan även ringa från din dator till en vanlig telefon.


Då kostar det dock pengar. Nu kan Telemöte enkelt integreras med Skype for Business Online.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg