onsdag 25 maj 2016

Stjärntecken vågen

För det motsatta könet är vågen ofta oemotståndlig i sin charm. En våg som är singel kan byta partner ofta men i en relation är de trogna. Allt om stjärntecknet Vågen. Det här säger ditt horoskop om kärlek, egenskaper och din personlighet. Vågen symboliserar balans och diplomati.


Vågar har mål, klara eller hägrande, som deras liv är en tämligen rak väg mot.

Vågbarnen är mycket lugna, men de kan också bli mycket envisa. De behöver mildhet och förståelse. Ett stjärntecken är en av tolv lika delar av ekliptikan som västerländsk astrologi traditionellt brukar delas in i. Varje stjärntecknen är indelat i 30° vilka tillsammans blir 360°. Stjärntecknen används då man ställer horoskop.


Startpunkten för denna indelning brukar utgå från solens position vid vårdagjämningen. Dejta inte: Skorpionen – En person född i tvillingarnas tecken är lite för avslappnad och lättsam för att passa bra ihop med den eldiga skorpionen. Svar på allt är ett community-baserat forum där medlemmar kan ställa frågor om vad som helst.


Vi har samlat många år av kunskap och publicerar nu detta för alla att ta del av.

Följande tabell visar samtliga stjärntecken och ungefärlig period då solen passerar genom dem. Zodiaken börjar med Väduren och som börjar varje år vid det årets dagjämning och de exakta tiderna för övergångar mellan stjärntecknen finns för vart år i efemeriderna. Celestit hjälper dig behålla balansen i kompromisserna och Lapis Lazuli hjälper dig att uttrycka din åsikt på ett balanserat sätt. Bär med dig ditt stjärntecken vart du än går med vågen som berlock i sterlingsilver. Den är vändbar så att du kan vända på den för att bättre matcha din outfit.


Bär den polerade sidan fram som är utsmyckad med stenar i kubisk zirkonia eller vänd på den för att visa upp det vackra pärlarbetet med små stjärnformade detaljer. Hur väl våg och skytt passar ihop med varandra Det finns något uppfriskande med eran relation. En omedelbar känsla av bekvämlighet infinner sig och det är lätt för er att kommunicera med varandra när ni träffas. Ni kommer att bli bra vänner.


Du älskar saker som är vackert och därför borde du tatuera en sol, en måne, blommor eller kanske stjärnor. En tatuering som representerar något från naturen är perfekt för dig. Du har en stark sexuell självkänsla och ska ha en tatuering på ett ställe som inte riktigt syns, kanske under. Oxen är ett stjärntecken som är stabil och realist. Enligt horoskopen kan stjärntecknet du är född i berätta saker om hur du är som person.


Och vilka kända personer är födda i detta stjärntecken ? Du kan lära dig mer om det här. Vad kännetecknar vågen ? Hitta ett smycke med stjärntecken vågen här. Smycken med stjärntecken hjälper till att ange ditt födelsedatum och det kommer ge din stil en mer personlig touch.

Vem som helst kan bära ett smycke i form av stjärntecken och du hittar allt från halsband till hängen med stjärntecken på CHANTI. Folk födda under detta känsliga men ambitiösa stjärntecken styrt av Venus kommer äntligen få lite ro. Du behöver inte oroa dig för att bli uttråkad under detta året. Intressanta upplevelser väntar dig, speciellt inom karriären.


Känner du inte igen dig i minst av tre nedanstående påståenden är du ingen typisk Våg -tjej. Det kan bero på att din måne, ascendent eller andra viktiga planeter är placerade i andra stjärntecken. Det är bara kärlek och relationer som gäller för dig.


Du tycker om att ha vackra människor omkring dig. Skorpionen (oktober – november) Skorpionen är det mest sexuella av alla stjärntecken , och din sexaptit är nära omättlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg