tisdag 24 maj 2016

Nonwood utemöbler

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Hitta ditt närmaste varuhus.

Ge ditt uterum nytt liv. Flexibla leveranser och returer. Trädgårdsgrupper, soffgrupper, dynor och hängmattor! Stort utbud av fin heminredning. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning.


Nonwood är ett otroligt populärt material som är helt underhållningsfritt. Det är med enkla termer härdad plast som ser ut som trä.

Det finns många namn för detta material som t. Vi har ett stort sortiment av bord i Nonwood liknande material i olika former och designs. Den grå nonwooden är tänkt att efterlikna den grånade teaken. Då plasten har en tendens att röra sig lite i temperaturväxlingar har vi låtit gjuta in en aluminiumprofil i våra brädor som gör att borden inte slår sig så lätt med tiden. Vi har Sveriges största sortiment av utemöbler , trädgårdsmöbler, sommarmöbler och dynor. Vi säljer utemöbler och sommarmöbler samt möbelgrupper som passar just ditt hem.


På altanen eller i trädgården, vi har ett stort sortiment av utemöbler som är perfekta när du vill umgås med familj och vänner utomhus. Utomhusmöbler med bordsskivor och armstöd av präglad nonwood innebär att materialet nonwood i det sista steget av tillverkningen genomgår en process för att skapa ett tryck i ytan. Det vanligaste trycket på bordsskivor är i form av träådring. Denna typ av nonwood är väldigt okänslig för fläckar. Hos oss hittar du trädgårdsmöbler av högsta kvalitet som klarar västkustens karaktäristiska förhållanden, men som självklart passar bra till trädgårdar och uteplatser över hela Sverige.


Med stort kunnande, snabba leveranser och pressande priser levererar vi trädgårdsmöbler över hela landet och inte bara till storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö. Bra Sommarmöbler - landets största sortiment av utemöbler online på nätet. Bra utemöbler är en investering som du endast gör några få gånger i ditt liv.


Om du väljer bra, slitstarka möbler kommer de att hålla riktigt länge.

När du ska göra den investeringen och välja vilka utemöbler som blir bäst för dig, se till att du får hemleverans av dina möbler så att det blir så smidigt som möjligt. Sol, vin luftföroreningar och regn sliter på dina utemöbler , oavsett vilket material de är tillverkade av. Här får du en guide för hur de underhåller dem på bästa sätt så att de håller riktigt länge. Brafab ger utomhusälskaren underbara uteplatser och uterum genom möbler, kök och paviljonger för trädgår pool och balkong. Välj trendiga, klassiska eller traditionella utemöbler i plantageodlad teak, konstrotting, plast, aluminium, FSC-märkt akacia och furu.


Matcha med ett stort urval av dynor. Köp utemöbler på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Därför föredrar många svenskar aluminiummöbler.


Trots allt är den svenska sommaren ganska nyckfull och även soliga dagar kan snabbt förvandlas till regn och rusk. Med aluminiummöbler behöver man inte oroa sig för att möblerna blir blöta. Alla utemöbler påverkas av väder, sol, fuktighet, ev algpåväxt, mögel. En del möbler står ute året om pga att man inte har plats för att förvara dem någon annanstans. En del material är mer porösa än andra och tar mer skada om vatten som tagit sig in i håligheterna i möbeln fryser till is.


Gaumo är ett otroligt populärt material som är helt underhållningsfritt. Många andra liknande utemöbler på marknaden är byggda med tunnare dimensioner på material. Detta är svårt att se på bild. Var därför uppmärksam om dimensionerna på materialet inte framgår i säljarens produktspecifikation.


Aintwood eller Nonwood. Oavsett om du letar ny utemöbel eller vill fräscha upp de gamla med nya dynor så hittar du det du vill ha här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg