fredag 6 maj 2016

Redigera kontakter iphone

Begagnade och renoverade mobiler i nyskick. Snabb leverans 1-dygn. Välkommen till obegränsat med chattar. När du raderar en kontakt tas den bort permanent från din enhet. Om du raderar en kontakt från ditt e-postkonto tas kontakten även bort permanent från alla enheter som är inloggade på det e-postkontot.


Du hittar och kan redigera dina kontakter på iCloud.

Alla ändringar du gör uppdateras automatiskt på dina andra enheter. Radera flera kontakter med Spring Cleaning (Spring Cleaning) 5. Välj kontakten du vill radera och tryck på personens namn. En annan variant, för den som använder iClou är att redigera kontakterna där. Steg 2: Redigera dina kontakter.


Nu, du kan se över den befintliga informationen om önskad kontakt i ‘ Redigera kontakt ‘ gränssnitt och klicka sedan på ’ Redigera ’ knapp. Om du vill lägga till mer information till denna kontakt , då kan du klicka på ‘Lägg till fält‘ vid botten av ‘ Redigera kontakt ‘ gränssnitt. Du kan lägga till kontakter , redigera kontakter , ta bort kontakter och mycket mer.


Dock kan du bara hantera kontakter en efter en.

Vad om du har hundratals kontakterna att hantera. Det blir ett stort arbete. Ladda ner programvara för att försöka hantera kontakter i iCloud. Skapa nya kontakter från grunden eller Lägg till någon som en kontakt från ett e-postmeddelande.


Du kan också skapa en kontakt lista för att skicka e-post till en grupp personer. Som tur är har Apple gjort det väldigt enkelt. Fast pris och ingen bindningstid! Du kan redigera kontakter eller kontaktlistor som du skapar eller importerar till Outlook på webben.


Du kan inte redigera kontakter som du får genom att ansluta till ett socialt nätverk, till exempel LinkedIn. Information om hur du importerar kontakter från ett annat e-postkonto eller e-postprogram finns i Importera kontakter till Outlook. Klicka på namnet på en kontakt. När jag väl gjort det där så går jag in i gmail med en dator och sedan till kontakter och redigerar det jag behöver där.


När du visar en samlad kontakt ser du titeln Samlad info. Om två poster för samma person inte länkas samman automatiskt kan du göra det manuellt. Genom att fästa dina vanligaste kontakter i Aktivitetsfältet kan du med bara några klickningar skicka ett e-postmeddelande till dem eller ringa upp eller sms:a dem i Skype. Känns som detta borde gå att göra - någon som vet hur?


Kontakter i aktivitetsfältet. Lägg till kontaktbilder eller ställ in individuella ringsignaler för att göra kontakter mer personliga. Du kan även redigera kontaktinformation om dig själv.

Och sedan kan du redigera kontakter i Gmail eller datorn direkt. Detta är dessutom gratis. Fyll i informationen och välj att spara. Svårare än så är det inte.


Vill du redigera en kontakt öppnar du denna och väljer sedan att redigera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg