måndag 23 maj 2016

Så får du killen att jaga dig

Välkommen in till en hemlighet där du snart kommer kunna få killen att jagas efter dig , och inte tvärt om. Om du vill spela det här spelet måste du tänka på vissa saker. Bara så kommer du att få vad du vill och vara nöjd med resultatet. Här kommer beprövade tips som får honom att vilja vara i din närhet hela tiden.


Lev ett liv han är avundsjuk på.

Tjejer, det här är lika enkelt som att andas. Det är klart att det känns konstigt i början. När du cyklade första gångerna så kändes det inte speciellt naturligt. Till slut blir det som en dans – och det är dansen man är ute efter.


Men så är det ju med allt. Läs vidare för att lära dig en teknik som får tjejen att jaga dig och gör att du inte längre kommer behöva oroa dig ifall du fått rätt nummer eller ej. Tekniken jag pratar om kallas kvalificering.


Med kvalificering vänder du helt på de vanliga rollerna.

Istället för att själv försöka bete dig attraktivt och imponera på tjejen. Män älskar att jaga och om du fångat deras öga, väntar han inte en sekund längre än nödvändigt och han kommer att jaga dig för att han vill ha dig. Inget avstånd är stort nog för att stoppa en man från att få det han vill, när han verkligen vill ha det. Du måste sluta jaga efter fel män! Ingen kille vill väl ha en sån där hysterisk tjej som blir ledsen när killen har betett sig som ett jävla as och sedan gråter framför honom så att han får skuldkänslor.


Om du nödvändigtvis ska gråta, gör det inne på toaletten där ingen ser dig och spola vatten samtidigt så att ingen hör. Känns det jobbigt att gå fram och prata med killen du spanar på? Om du inte är bekväm med raggningsrepliker så kör på kroppsspråket i stället! Här är några knep för hur du kan få honom intresserad.


Många av dem fungerar lika bra i baren som på jobbet. Vill du få honom att stöna riktigt högt så kan vi tipsa om flera moves som fungerar väldigt bra ;) Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Spela inte för svårflörta killar gillar att jaga dig men spela inte mystisk på något sätt det kan få honom att hålla sig undan.


Man kan inte säga att så här vill killar ha det. Jag personligen är sån att jag vill att tjejen ska ta precis lika mycket initiativ som killen. Det har hänt mig flera gånger att tjejen har försökt att få mig att jaga henne och visa att jag är intresserad när hon själv ska spela undvikande och ointresserad. Så om det inte är King of Emo du dejtar så.


Däremot menar jag inte att du ska skriva att jag är så lycklig.

Efter några gånger kan du med fördel ta upp något som du är ledsen eller besviken över. Inte allt för allvarligt men inte heller allt för ytligt. Så kan han få trösta dig lite.


Sen är du superglad igen! Här är de bästa tipsen för att få henne att jaga dig. Var en utmaning Många kvinnor uppskattar inte när män är för på och kan istället uppfatta dem som desperata. Om du däremot verkar vara en person som har mycket på gång och som egentligen inte bry sig om att jaga kvinnor, så är du på god väg att få hennes uppmärksamhet. Ring fem gånger om dagen och vänta vid telefonen – redo att gå ut med honom närhelst han önskar.


Så där ja – så har du fimpat en potentiell partner för gott – sannolikt. Säg att du vill att han ska bli dina barns far efter en veckas umgänge. Sanningen är att de flesta killarna njuter av att jaga och de vill vara den som jagar och inte den som blir jagad. Faktum är att det skulle vara smartast ifall du aldrig jagade en kille.


Om han vill ha dig så låt honom kämpa för det. En kille har gett ditt nummer, så du vet att han är intresserad. Bollen är nu i din domstol.


Njut av förväntan om ett potentiellt nytt förhållande. Att få en kille att jaga dig handlar mer om vad du inte gör än vad du gör. Du kan bli frestad att skriva killen direkt, men om du vill att han ska jaga dig , håll dig lite kvar. Trött på att göra alla de jagar ? Du är definitionen av cool så varför skulle inte han? Om du letar efter sätt att få honom att jaga dig , här är hur: 1. SÅHÄR får du honom att smälta för dig ! TECKEN PÅ ATT EN KILLE ÄR KÄR I DIG ! SÅ FÅR DU DIN SKOLCRUSH - Duration:.


Vet du inte om hen är intresserad eller om hen bara ser dig som en kompis? Lugn, det finns faktiskt knep som gör att du själv kan göra hens känslor starkare för dig , utan att hen ens märker det. Testa FRIDAs knep och få din crush att gilla dig tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg