onsdag 25 maj 2016

Skaffa agent fotboll

Unisport är Sveriges största fotbollsbutik - Alltid fri retur på alla köp! Då hittar du garanterat en här. Billiga fotbollsskor och tröjor.


Att skaffa sig en agent innebär dock inte med automatik en flytt utomlands. Det finns flera agenter som delar vår syn på när en spelare skall flytta till en högre rankad liga. Det kan lika gärna var en klubbs scout som driver på eller så är längtan hos spelaren (och ibland föräldrar) att flytta till en högre status som driver på.

Vi var i och med denna rekrytering först med att ha en heltidsanställd scout och mentor. Allt fler och allt yngre ungdomsspelare kontaktas av agenter. Birger Jacobsson, spelarutbildare på Stockholms fotbollförbun märker av stressen: – Det ska gå så fort i dag. Vi gör vad vi kan för att vara bollplank till föräldrar.


Att gå från Div fotboll till att bli ungdomsproffs kan nog bli ett litet för stort steg. Dessutom behöver du inte agent bara för att byta lag, det är väldigt bra att ha, men du måsta absolut inte ha en agent. Låt föräldrarna ringa till någon högre och lite större klubb och anordna ett provspel bara? Fotbollen är ett smörgåsbor ett julbord helt enkelt.


Det är inte bara julbordet i sig utan även godisbordet bredvid.

Det har varit väldigt enkelt att komma in i fotbollen. Så därför hoppas vi nu, och vi ser ju också att fotbollen börjar diskutera det här, att fotbollen gör det betydligt svårare helt enkelt. Zlatan Ibrahimovic har redan en agent. Det känns otroligt inspirerande att få jobba med Sveriges största varumärke inom sport, säger Mika Lepistö till Resume. Som sportagent behöver du skaffa sig en bred kunskapsbas eftersom jobbet innehåller många olika delar som till exempel avtalsförhandling, ekonomi, juridik och i viss mån även kurator.


Patrik Karlsson Lagemyr fick en spricka i foten mot Jönköping i somras. Han har varit borta hela hösten och opererades nyligen. På torsdag tas gipset bort. Om allt går som det ska med rehabträningen kan Paka spela fotboll igen i början av februari.


Det är bara att hoppas att allt går bra när vi tar bort gipset. Agenter i Sverige Det är många som undrar över agenter och det är inte alltid så lätt att hitta. I Sverige är det oftast professionella skådespelare som får agenter. Men det skadar inte att vara medveten om vilka som finns för framtida behov.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Kalla fakta har, i samarbete med Fotbollskanalen, granskat ett hemligt agentnätverk som vill styra svensk fotboll. Här kan du se hela programmet, via TV4.


Min Fotboll , appen för svensk bredd-, barn- och ungdomsfotboll.

Ladda ner appen till din mobil eller läsplatta och följ dina favoritlag. If a player became a free agent following The relegation or promotion or their ex-club, the club's new competition level is taken as a. Players can be also filtered by the year since which they have been out-of-contract. Det är en marknad där agenterna har fått större möjligheter att få en större del av kakan. Det är en generell trend och den finns inte bara i vår årsredovisning. Det miljoner kronor stora tappet blev resultatet av fjolårets försäljningar av Gustav Svensson, Haitam Aleesami, Victor Sköld och framför allt Gustav Engvall.


Sen finns det de som Niklas Stran en agent som tydligen “hjälpt” Sarfo under stora delar av fotbollsspelarens tid i Sverige. Hammarby Fotboll AB och för klubben. Han säger så här i TV4:s “Kalla Fakta”: - När jag erbjuder Sarfo till olika klubbar för att komma vidare så är det jättesvårt att hitta en klubb åt honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg