måndag 23 maj 2016

Återfuktande foundation

Fri frakt, bra priser och snabb leverans! På KICKS hittar du de största varumärkena inom makeup och hudvård. Du har en foundation med fel konsistens Är du torr, håll säkerhetsavstånd till produkter med matte eller velvet i namnet, vilket betyder puder. Använd en fuktgivande foundation och matta ner glans med transparent puder.


Du skippar primer En bra primer skapar perfekt underlag för foundation och gör att makeupen håller bättre. Idag passar de flesta foundations till alla hudtyper så det är viktigare att fokusera på resultat snarare än på hudtyp. Har du oljig hy kan du dock vilja ha en matt finish för att få ett mer hållbart resultat och en torr hud ser oftast bäst ut med lystergivande och återfuktande foundation.


Vilken typ av foundation som passar ens egen hud beror mycket på vilken hudtyp man har. Om man exempelvis är väldigt torr så är det skönt med en återfuktande och mjuk foundation som sköter om huden på samma sätt som till exempel en fuktmask gör. Denna återfuktande foundation är nästan viktlös och håller huden mjuk i timtal. Färg som håller och skir medeltäckning som mjukt suddar ut ojämnheter som stora porer och fina linjer. Samtidigt mattas blanka partier ned.


Återfuktande foundation

Den innehåller Moisture-Fusion Complex som återfuktar hela dagen och efterlämnar huden med en silkigt mjuk känsla. Den återfuktande formulan torkar inte ut huden utan håller den tvärtom återfuktad och smidig hela dagen. Den mjuka krämen lägger sig sömlöst på huden vilket ger ett strålande, jämnt och vackert resultat. En bra bas är A och O när det kommer till smink. Närande och vårdande foundation som hjälper till att dölja porerna.


Applicera gärna med pensel för bästa resultat. En hy som känns glansig, fet och har synliga porer behöver en foundation som är helt oljefri och som ger ett matt, hållbart resultat. Snygg frostad pumpflaska, sammetslena pigment och hållbart och naturligt resultat som dessutom känns återfuktande. Foundation för fet och ojämn hy – skippa oljan.


Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för återfuktande foundation. Att hitta en bra foundation är A och O för att få till en snygg och flawless grund. En bra foundation bör smälta in i huden på ett naturligt sätt och ska samtidigt täcka ojämnheter utan att lägga sig som en mask.


Här har vi testat och utsett årets bästa foundation ! I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare. Får huden att se slätare, jämnare och fräschare ut. Maybelline Affinitone Affinitone Återfuktande foundation Skugga ml. CategoryName på notino. IDUN Minerals återfuktande cremer består av två dagcremer samt en nattcreme.


I produkterna finns innehåll från äpple, vitaminer och mineraler, som håller huden i balans och som ger bästa förutsättningar och bas att fortsätta med makeupen. En foundation är en färgad kräm som ger själva grunden i makeupen. Det finns olika typer av foundations - flytande, mousse, stift, krämpuder samt mineralpuder. Rätta dig efter din hudtyp när du väljer foundation : Torr hy passar bäst i flytande och återfuktande varianter.


En riktigt bra foundation för torrare hudtyper, täcker bra och återfuktar under hela dagen. Flawless satin foundation spf från Sensai. En höjdare till foundation som funkar precis lika bra för den uttorkade vinterhuden. Går bra att bygga upp täckning med. I kategorin Återfuktande finner du produkter i många olika beredningsformer.


Lotioner är minst feta och lite lättare att smörja in. Krämer innehåller lite mer fett och salvor är fetast. Man ska smörja så ofta så att huden aldrig känns torr. Smörj lite extra efter kontakt med vatten och på vintern när luftfuktigheten är låg.


Kommer i en liten tub, som är både snygg och praktiskt. Upplever krämen som ganska dryg, och den går fort in i huden. Luktar fräscht, och gör huden väldigt len och mjuk.


Återfuktande foundation

Den återfuktar hela dagen, jag känner mig lika len i ansiktet klockan som när jag satte på krämen på morgonen, och sminket sitter bra på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg