fredag 20 maj 2016

Skena draperi tak

Plannjas ambition är att skapa bättre byggnader. Kostnadsfri inspektion! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. I Kirsch sortiment gardinskenor hittar du både gardinskena för tak och gardinskena för väggmontering.


Våra gardinskenor har nämligen, i en del fall, olika funktioner. Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb! Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi.

Hos oss hittar du väldesignade och lättglidande skensystem för gardiner till låga priser. Vi har gardinsskenor med ett, två eller tre spår, i både raka delar och hörndelar som kan monteras på väggarna eller i taket för att matcha dina behov perfekt. En liten och nätt skena som passar till tunna och lätta gardiner.


Naturligtvis går skenan även att väggmonteras, då kompletterar du med skenfäste och vinkel. Elite- skenan är inte begränsad till en viss placering utan kan placeras nästan varsomhelst, tak som vägg, och går att kompletteras med retur- och hörnböj för att komma till i hörn och vrår. En stabil gardinskena, för både tak - och väggmontering, som tåler tyngre gardinuppsättningar, helt enkelt!


Denna lilla mojäng (länk) skruvas fast i taket vilken skenan sedan hängs på. I veckbanden på gardinen fäster du fingerkrokar. De är dessa som skapar de där snygga vecken. I paketet med skenor följer det med takfästen. När ni har en skena i rätt längd fäster ni dessa små takfästen i skenan där skruven som ska fästas i taket ska sitta.


När alla dessa sitter på plats i skenan så höll vi skenan mot taket och markerade vart borrhålen skulle vara. Ditt behov avgör vilken skena som är mest lämplig. Dels öppnar det upp för möjligheten att ha skenor som löper vägg till vägg, det är även ett smidigare alternativ för dig som ofta vill dra gardinen fram och tillbaka.


Takskenor är dessutom en mer stilren och modern lösning till skillnad från de dekorativa gardinstängerna.

Vår gardinskena Elite är vår mest sålda skena för tak. Då kan du komplettera med den här skenan. Innehåller: gardinskena, spår (läng 1cm), beslag för ihopkoppling, ändstycken.


Tavelupphängningssystemet består av en neutral tavelskena och matchande linor och krokar. Linorna hakas sedan upp på skenan och krokarna skjuts över linan till önskad höjd. Det sista steget är att helt enkelt hänga upp föremålen i krokarna.


Skenan monteras på en vägg eller i ett tak. Draperiskena 1är ett komplett system för upphängning av draperier i skena. Smidig upphängning till våd- draperier.


Skena i kraftig aluminium med fasta bultar för att hänga upp våd- draperier. Enkelt att välja överlapp på våderna genom att flytta våderna till önskade bultar. Välj önskad längd nedan. Har tänkt ha skenor i taket , enkelt!


Men nu när jag faktiskt tänker genomföra detta så inser jag att listen vid taket (se bild) är ju rätt bre vilket gör att om jag sätter upp skenor som jag tänkt från början, så blir det ju ett ganska stort glapp mellan draperi och vägg. Jag var just och tittade på IKEA:s sång idag, och den går som ni säger inte att böja. De har en annan variant som kan monteras direkt i taket , men den kan man bara ha panelgardiener i. Ritning på skenan – Tak - eller vägg-monterad – Information om vilken sida som är baksida, dvs ej skall synas. Om ni samtidigt vill ha pris på draperi så skriv vilken textil och hur mycket drapering (veckning) ni vill ha. Standard-radie på böjar är 4mm.


Att ha en gardin på skena i taket som löper från golv till tak ger en väldigt flexibel lösning. Och med rundad skena kan det verkligen skapas rum i rummet. Här syns det bra hur också färg från textilierna kan ge identitet till inredningen. S-krok Monteras som första fästpunkt i skenan för draperi och kabel. Skenhållare Tak , Hängande Med 9mm Ögla.


Bra skena som kan hängas i tak eller på vägg. En skena som klarar lite kraft (vind) Hej, Jag är inne på samma sak och hittade Plastman.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg