måndag 23 maj 2016

Örebro kk styrkelyft

Kraftsportklubb passar både dig som privatperson och som företagskund. Tillsammans är vi ÖKK. Här kan du läsa om allt som rör styrkelyft och bänkpress under ÖKKs regi. Då alla varit aktiva i konståkningsföreningen sedan länge har vi en bred och mångårig erfarenhet av klubbverksamhet inom konståkning.


Lars Hedlun välkänd kraftsportare från Örebro , avled lördagen den juni efter en längre tids sjukdom.

STYRKELYFT Invägning Start Domare HD Domare SD Domare. Ansvarig utgivare är Bjarne Carlsson, ordförande Örebro KK. Vi arbetar ständigt med att uppdatera och förbättra hemsidan. Sidan senast uppdaterad den 17.


Svenska Styrkelyftsförbundet har verksamhet på Karlsgatan i Väster Park, Örebro. Göteborg KK 5views. Jag heter Caroline och tävlar i styrkelyft för Örebro KK sedan början på förra året.

Sedan i våras sitter jag också som suppleant i styrelsen. Under förra året skilde jag mig från mina barns pappa då jag blivit förälskad i en kvinna, som jag numera lever tillsammans med. Det var en omtumlande process.


Lag-SM i Örebro för i år kommer komma ut inom en snar framtid i en färdig produktion med alla lyft och mer där till! Samtliga lyftare lyckades även ta medalj och det var inte långt ifrån att allihop fick ännu mer guld på sina bröst. Gustav Blomqvist tog säkert hem en guldmedalj med god marginal. Här hittar ni schema för samtliga grupper under terminen. Välj grupp i menyn för att se enskilt schema.


Under fliken nyheter publiceras eventuella uppdateringar. KK ställde upp med nio lyftare och tog hem med sju medaljer. SM i Klassisk Styrkelyft (9-juli) Monica Björn SM-debuterade i klass -47kg, och med bravur. SM-veckan vinter i Skellefteå går in på upploppet.


Totalt står 1medaljer på spel i idrotter. Idag delades det ut medaljer i storslalom, dans. Här finner du Örebro KKs styrkelyftare i framtiden.


Idrottonlines plattform passade oss inte, helt enkelt.

En vecka av idrottsfest och SM-tävlingar är till ända. Josef Erikssson Styrkelyft Herrar kg, bänkpress Örebro KK Örebro Örebro. Andreas Henning Styrkelyft Herrar 1kg, bänkpress Gullmars SLK Stockholm Stockholm. Christoffer Öberg Styrkelyft Herrar 1kg, bänkpress Sundsvalls AK Sundsvall Västernorrland. En sida och kanske mer ett forum för diskussion, information och frågor för styrkelyfts Sverige med eller utan.


Styrkelyft är en idrott som innefattar tre delmoment: knäböj, bänkpress och marklyft. Vid tävling genomförs grenarna i nämnd ordning. Deltagaren (lyftaren) har tre försök i varje delgren där den högsta godkända vikten i respektive delgren sparas till ett sammanlagt resultat.


Riitta Liimatainen, år, Motala, Örebro KK , vinnare i 63-kilosklassen: ”Det gäller att börja med en säker vikt som du vet att du klarar så att pressen släpper inför de avslutande två försöken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg