tisdag 17 maj 2016

Dikt till min dotter på födelsedagen

Sveriges största utbud av födelsedagstal från professionella talskrivare. Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Stort utbu Bra Priser.


Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör. Boka Minen Hotel och spara upp till med Agoda!

Din födelsedag är den första dagen på ytterligare en 365-dagars resa. Gör det här året det bästa någonsin. Njut av det, och grattis på födelsedagen ! Lycka till i fortsättningen gratulerar vi på födelsedagen ! Vi har samlat flera fina rim och dikter till födelsedag.


Kolla också: Text till födelsedagskort – Citat om älder – Roliga grattishälsningar. Skicka födelsedagsblommor – Här hittar du bra erbjudanden.

Födelsedagsrim – Dikt av 16. Bland årets alla dagar finns en särskilt viktig dag – den dagen då du föddes som blev början. Eftersom hela min värld har fått en annan nyans av just det andliga, så vill jag gärna dela med mig av detta, till alla er som tittar in i min nya blogg! Jag har ingen vana att blogga men, däremot älskar jag att skriva och skriver både dikter , noveller, låtar, barnböcker m. Något som jag också är intresserad av är att fotografera och då blir det gärna moln, natur och mat. Dikten är skriven av Siv Andersson.


Hjärtliga gratulationer till min älskade förstfödda dotter Christine på 27-års dagen! Grattis älskade dotter på födelsedagen ! Sara heter jag som skriver diverse allehanda om hur livet ter sig här på Fågelberga med tre hundar, två hästar (men det finns tre på gården), en katt, en knasig sambo som sällan eller aldrig egentligen vill bli nämnd här men blir det ändå. Min dotter Skriv gärna en rad. I måndags var jag till frisan.


Dikterna är tryckta på mitt egentillverkade handgjorda papper,. Känslan bakom en skriven. Min mellan dotter fyller inte förrän till höstan men det kommer inte bli någon dikt till henne heller-. Till min dotter på födelsedagen.


Det största och det bästa en mor och far kan få.

En dotter kan förtjusa från början med sin charm. Och gärna blir hon buren av någon villig arm. Men snart hon börjar tröttna på att bara vara rar.


Och livet har så mycket som lockar och som drar. Den tiden går så fort från liten tjej till stor. Tack att du alltid finns där för för mig. Jag är så lycklig att ha dig som min bästa vän.


Här är några dikter som kan passa till alla fina mammor. Våra vänner Titti och Håkan har återvänt hem till Sverige efter en månad på Gran Canaria. Vi önskar er en god fortsättning på året och hoppas att ni kommit tillbaka med nya krafter i väntan på våren! Ett par husbilsvänner har nyligen kommit ner till Spanska kusten och ett annat par startar sin husbilsresa söderut idag. Många av diktkorten finns även på engelska.


Jag vill att det ska vara lite som vi när vi pratar med varandra, trots att dikterna är på rim. Ibland kallar jag mig brukspoet eftersom mina dikter verkligen används – för att förmedla medkänsla, uppskattning och annat som behöver uttryckas, från ett hjärta till ett annat. Talaren är förmodligen en man som vill hylla sin vän sedan många år.


Talet har en något skämtsam ton och inbegriper en del samspel med lyssnarna, men dess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg