fredag 20 september 2019

Vad gillar killar hos tjejer utseende

Håll även utkik efter listan som berättar där kvinnor berättar vilka de minst sexiga egenskaperna hos män är. En tjej kan se ut lite som hon vill. En sexig kvinna är en kvinna som signalerar att hon gillar sex. Sådana kvinnor märks alltid.


På den här hemsidan tänkte vi ta upp just detta ämne – vad killar gillar och hur du får killar att gilla just dig.

Alla killar är inte likadana såklart men det finns vissa faktorer som ändå funkar på nästan alla killar. Så om du lär dig dessa tips vågar vi påstå att du i alla fall kommer att lyckas charma in dig hos väldigt. Vad gillar ni killar hos tjejer ? Förklara dina egna tankar och åsikter, när det gäller både beteende och utseende. När en tjej gillar och är attraherad av honom. Skönt att slippa höra mer om killar som älskar spel och blir rädda när tjejer visar känslor.


Tjejer som gör anteckningar på insidan av handen. Vi vet inte riktigt varför – och inte killen som sa detta heller.

Det är helt enkelt något han oförklarligt nog tänder på. Personligheten är vad som får fram de djupare känslorna. Däremot tycker jag det är direkt avtändande med tjejer som röker, svär för mycket och är väldigt tillgjorda.


Jag gillar en mjuk, behaglig och naturlig personlighet hos en tjej. Detta får tjejen att känna att du gillar henne av djupare anledningar än bara hennes utseende , vilket gör att hon känner en starkare attraktion till dig och vill ha dig ännu mer. Samtidigt visar du att du har ett högt värde och att det är du som väljer henne, inte att hon väljer dig – på det sättet slipper du helt att ”bevisa” dig inför henne. Så vad gillar killarna i en tjejs utseende ? Lovepanky går under omslaget i människors värld och berättar mer om vad som verkligen gör män på när de ser en kvinna. Ta reda på vad män tycker är attraktiva hos kvinnor, sanningsenligt!


Skulle vilja få lite svar på vad ni killar faller för hos en tjej utseendemässigt? Och när ni väl mött dem, vad är det i personligheten som gör att ni får ett fortsatt intresse? Vi frågade ett gäng killar vad de anser är det sexigaste de vet hos tjejer. Och vi kan ju konstatera att smaken är som baken. Vad tänder ni mest på hos killar fysiskt?


Om ni ska gå 1 på utseende ? Försök komma fram till en kombination av vad ni gillar.

Tjejer får endast svara på den här frågan och inte killar. Jag undrar vad det är som får er tjejer att tycka att en kille är snygg? Cosmopolitan har tagit reda på vad det är dem dras till hos de motsatta könet. Läs mer här Fråga dig själv vad du gillar hos tjejer mer än deras utseende ? Vad har du för krav på andra människor du tjejer vill inte ha en kille som håller med. Hursomhelst, vad är det killar vill att tjejer ska ha för attity utseende och personlighet?


Vi satte en grupp tjejer och en grupp killar i varsitt rum, så att de varken kunde se eller höra varandra. Sedan ställde vi dem samma frågor och bad om svar från dem själva samt vad de tror det motsatta könet skulle svara. Så här gick diskussionerna i de båda rummen.


Killar , vad är det första ni lägger märke till hos en tjej ? Hej jag undrar vad killar gillar hos tjejerna ? Jag vet att många killar gillar mer rumpa än bröst på tjejer , men jag kan tyver inte fixa större rumpa, jag har strl 70a på bh, och är ganska modefiksera vad för klöder gillar gillar ? Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst. Jag går på utseendet ! Gillar du tjejer eller killar ? Jo jag vet att det är väldigt mycket upp till var och en vad man gillar osv, men generellt när det gäller utseende vad gillar svenska killar utseendemässigt hos svenska tjejer ? Jag har fått för mig att det inte är så mkt rumpa, vilket e synutan att det är mer så i amerika, syd europa å så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg