tisdag 17 september 2019

Västra götalands tak rejta

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Bland våra uppdragsgivare finns privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag i hela Götalan bland annat i Göteborg, Jönköping, Borås, Skövde och Kalmar. Västra Götalands Tak AB är diplomerade takläggare med över års erfarenhet inom takbranschen.


Vi håller hög kvalitet i allt vi gör och följer alltid de branschstandard och monteringsanvisningar som finns. Vi gör i princip alla typer av tak och allt som hör därtill. Det innebär att vi inte slarvar med kvalitén.


Vi följer alltid HUS AMA och tillverkarnas monteringsanvisningar samt den branschgemensamma standard som takmaterialtillverkarna tagit fram. Det gäller byte av tak råspånt papp läkt och tegel. Stugan är på totalt 49kvm. Vi skapar värde genom täta, vackra och hållbara tak.


Vi har stor kapacitet och gedigen erfarenhet och vill gärna hjälpa dig med stora eller små projekt. Bostadsrättsföreningar, privatpersoner, samfälligheter och fastighetsägare är alla välkomna! Komplett takrenovering i hela Göteborg Våra takläggare utför takarbeten i Göteborg, Kungsbacka, Borås, Ale, Mölnlycke, Alingsås, Kungälv med kranskommuner och omnej men antar gärna projekt utanför dessa områden. Jag blev bemött på ett mycket professionellt sätt från början till slut, från arbetsledare till personal som var på plats. När inte hela taket behöver läggas om servar vi med reparationer och plåtarbeten.


Västra götalands tak rejta

Vi arbetar med att lägga nya tak , byta tak , renovera tak , solenergi och vi hjälper dig också med att måla om. Tillsammans bokar vi en tid som passar båda parter. Därefter besöker vi dig och inspekterar fastigheten som arbetet avser.


Vi ger ett kostnadsförslag samt skriver offert. Vi levererar offerten till dig. Med lång erfarenhet av alla former av takomläggningar, takrenoveringar och måleriarbeten är vi ditt naturliga val när du ska lägga nytt tak , renovera tak , byta tak eller måla. Hur många procent av jordens befolkning har tak över huvudet?


Västra götalands tak rejta

Gör en förfrågan på BraByggare och få svar från relevanta hantverkare nära dig. Jag har inte anlitat dem men som yrkesman och de bilder de. Be om offert Conny C: Bra från början till slut! Bra folk som kunde sin sak och höll rent och snyggt runt.


Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg