tisdag 17 september 2019

Romantisk weekend göteborg

Greatdays - Upplevelser i hela Sverige - Perfekta presenten. Boka snabbt och enkelt. Vi har romantiska paket och hotell som gör dig och din käresta lite lyckligare. Vi tipsar gärna om romantiska resmål för er semester.


Det behöver inte vara krångligt – en romantisk helg för två är ett enkelt sätt att fly vardagen och få tid till varandra.

Härifrån tar du dig bäst med flygbuss eller taxi in till city. Glöm Paris och Venedig! Du behöver inte åka långt för att njuta av en romantisk weekend full av mysiga paraktiviteter och god mat. Prova Hamam, heta ångbad och vår spektakulära utomhuspool med glasgolv.


Ni kan även boka en skön spabehandling, eller varför inte boka en romantisk middag i gourmetrestaurangen Upper House Dining. Söker ni en plats för en romantisk weekend i Västsverige kan vi erbjuda ett flertal unika anläggningar. Romantisk weekend Västsverige.

På Tjörns västsida ligger Björholmen Marina Sealodge där Stigfjordarkipelagen utgör kuliss innan det öppna havet tar över. Tänk vad mysigt med en romantisk weekend på Elite Hotels! Beställ frukosten på rummet eller njut av hela frukostbuffén i restaurangen. Välj stad och boka Love-paketet här.


Runtom i Sverige finns flera mysiga hotell perfekta för en romantisk weekend , som Alla hjärtans dag-present eller kanske din partners födelsedag. Här är de vi tycker är allra mest värda att checka in på. En lugn oas men ändå med närheten till stadens puls. Går att kombinera med ett besök på Liseberg.


Ingår: Tillgång till spa, 3-rätters middag i restaurangen, frukost, skön badrock och tofflor, en övernattning och lunchbuffé på avresedagen. Bara att gå in i byggnaden är en upplevelse, och ni kommer få en ny bild av hur ett designhotell kan se ut med speciell och vacker. Under er speciella vistelse kommer ni bjudas på gott att både äta och dricka. Inför Alla hjärtans dag bad vi göteborgare och besökare dela med sig av sina favoritplatser och här är deras förslag. Det finns naturligtvis många fler att upptäcka och utforska tillsammans!


Många passar på att ta en avstickare från den stressiga vardagen med sin partner och njuta av en romantisk weekend på hotellet. Hoppas ni hittar ett hotell eller pensionat som passar just er och att ni får en härlig romantisk weekend.

Dessa sagoslott, romantiska herrgårdar och genuina gästgiverier finner ni från Skåne i söder till Hälsingland i norr, i trolska skogar, invid glittrande sjöar eller med det öppna havet som horisont. Göteborg och Stockholm. Till exempel för att fira bröllopsdag, eller för att visa vad ni betyder för varandra utan att bli störd av andra saker och måsten.


Njut av spa, takpool, restauranger, barer och konferens. I brevet vill vi att du uppger ditt namn, adress, e-post, telefonnummer samt personnummer i tillägg till ditt ärende. Svar kommer att skickas till din folkbokföringsadress. Att boka en romantisk weekend är en viktig ingrediens för att hålla ett förhållande levande. När ni lämnat vardagen hemma för en helg och checkat in på ett av våra utvalda romantiska hotell finns det bara tid för att rå om varandra.


Varför inte kombinera din spa-vistelse med en romantisk weekend ! Vi har letat fram de bästa erbjudanden som hotellen har vad det gäller romantik. Det finns också korta beskrivningar om golfpaket och konferensmöjligheter för respektive spahotell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg