torsdag 19 september 2019

Psykoterapi göteborg pris

Reducerat pris via landstinget. Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.

Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension.

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Vi erbjuder också handledning både individuellt och i grupp samt bedriver ubildningsverksamhet i Göteborg , Stockholm och Malmö. Har du frågor eller vill boka tid? Välkommen till S:t Lukas i Göteborg. Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder.


Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. Det finns möjlighet att betala via faktura som mejlas ut (E-faktura om det gäller företag).


Det finns många anledningar till att man vill utveckla och förändra sin tillvaro och sig själv. Ibland kan det handla om uppkomna situationer, relationer eller att bättre förstå sig själv och sina egna reaktioner. I en terapi hos mig kan vi tillsammans skräddarsy din behandling, med utgångspunkt från dina egna. Du kan också läsa mer och boka tid här. Mottagning på Kungsgatan i Göteborg.


Dessutom finns det ett stort utbud av psykoterapi i Göteborg som specialiserar sig på olika former av beteendeterapi. Att gå i någon form av psykologisk behandling, t. Ett besök kostar sällan mindre än 8kronor och ofta även mer.

Psykologisk behandling är tyvärr inte offentligt finansierat. Därför får du inte ersättning enligt högkostnadsskydd när du går till en privatpraktiserande legitimerad psykolog. Vårt uppdrag är att ge våra studenter en så bra utbildning som möjligt – av det skälet gör vi alltid en bedömning om vi har möjlighet att erbjuda dig psykoterapi. Jag har arbetat som psykolog i år och som psykoterapeut i år.


Jag erbjuder terapi i centrala Göteborg. Betalningen sker i förskott. Alla priser är inklusive moms. Kostnader för det avgåendet samtalet som psykologen ringer till kunden ingår i priset. På vår utbildningsklinik tar studerande emot patienter för psykoterapi till reducerat pris.


De arbetar under handledning av legitimerad psykoterapeut. Om man mår psykiskt dåligt, går igenom en svår livssituation eller har frågor om livet kan man själv ta kontakt med våra mottagningar för att boka tid för samtal. Efter år som psykiater och psykoterapeut i Stockholm har jag återvänt till Göteborg och öppnat praktik på Flaggberget i Hovås, ett stenkast från havet. Psykoterapi och samtalsstöd är stor del av verksamheten inom S:t Lukas.


För att söka hos mig behöver man ingen remiss och hos mig gäller landstingets frikort. Vid psykoterapimottagningen erbjuds individuell psykodynamisk psykoterapi och systemisk och relationell familjeterapi till reducerat pris hos terapeuter under utbildning. Terapeuterna går antingen på Grundläggande utbildning i psykoterapi (steg 1) eller på det legitimationsgrundande Psykoterapeutprogrammet, hp (steg 2) med inriktning individuell psykoterapi med vuxna eller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg