onsdag 18 september 2019

Testa din flickvän

Plantaardige Omega-van Testa. Testa om din partner är otrogen, bedrar dig, vänsterprasslar. Idag är det mer allmänt accepterat att ha vänner av motsatt kön, och vi spenderar mer tid på jobbet än någonsin tidigare. Det är naturligtvis omöjligt för oss att förutspå om din partner är otrogen i ett online test. Undrar du hur bra flickvän du egentligen är?


Då måste du göra det här testet! Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s. Du ger ofta din partner komplimanger. Du är din partners bästa vän.


Att vara en flickvän handlar inte bara om kärlek, utan också väldigt mycket om vänskap. Du uppskattar din partners egenheter. Slutligen så har hon lätt för att öppna upp sig, komma mig nära, lita på mig och vice versa.


Testa din flickvän

Kanske testa en chokladprovning för två från Liveit. En helt fantastiskt romantisk present som din tjej definitivt kommer bli glad för. Köp den online och överaska din flickvän med en dag tillsammans i chokladens tecken. Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst.


Du kan också skapa ditt eget quiz. Hej det är så att min flickvän ska börja med p-piller och hon har aldrig haft oskyddat sex tidigare, bara skyddat med några personer. Jag däremot var oskuld innan jag träffade henne, ska hon testa sig innan vi har sex?


Finns det risk att jag blir smittad? Deras charm och känsla för att synliggöra dig kan vara bländande, men det finns också en mindre attraktiv sida som visar sig genom avsaknad av empati ett Dr Jekyll och mr Hyde beteende. Vad kallar ni er flickvän ? Testa här – vilken typ av flickvän är du? Den svartsjuka eller den roliga?


Svara på frågorna så får du svaret! Ja Det har visat sig att min nya flickvän som jag dejtat i typ ett halvår haft sjukt många ONS innan hon träffade mig. Just nu har jag och min flickvän funderat på att hetta till lite i sexlivet och då bestämde vi oss för att testa trekant. Hur kan vi få tag på en till tjej? Vi funderade på att ta kontakt med någon genom tinder och andra dejtingappar men vet ingen vad vi ska skriva osv.


Testa din flickvän

Smygläser du din partners sms eller är du den som inte bryr dig alls när någon flörtar med din crush? Gör FRIDAs test och ta reda på hur svartsjuk du är. Det krävs 1minuter aktivt sex för att förbränna. Tänk om livet va ett spel å du va tärningen.


Om det hade varit krimenelt att vara snygg. Ett riktigt hett och sätt att fria på kan vara att ta med sin partner på danslektion. Din partner vill hellre spendera tiden med vänner eller på sitt arbete än med dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg