torsdag 12 september 2019

Psykolog priser med henvisning

Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Hos oss arbetar över 1leg.


Träffa någon helt utan väntetid eller remiss. Du kan vælge frit blandt alle psykologer , men du kan kun få tilskud fra det offentlige til behandlingen, når du vælger en psykolog med ydernummer. Læs om tilskud i boksen til højre.

Organisationspsykologer. En del organisationspsykologer arbejder også som praktiserende psykologer , og for dem gælder samme regler som ovenfor. Psykologcentret NV ved psykolog Anne-Mette Mohr har en sådan overenskomst, hvilket betyder, at du her kan få offentligt tilskud til sessionerne, således at din egenbetaling reduceres.


Er man et par eller deltager flere er tiden ofte længere og prisen varierer derefter. Sygeforsikringen ”Danmark” giver et tilskud på 30kr. En enkelt konsultation uden lægehenvisning, koster 1. Fortæl blot den nye psykolog , at der er tale om et skift, så tager psykologen kontakt til regionen og får oplyst, hvor mange konsultationer, du har tilbage på henvisningen.


Med en lægehenvisning kan du frit vælge, hvilken psykolog tilknyttet sygesikringen (også kaldet psykolog med ydernummer), der ønskes behandling hos.

For klienter med henvisning er egenbetalingen 41kr. Læs mere her om de forskellige kategorier. Priserne reguleres af regionerne pr. Ovenstående priser er gældende fra 1. For at få en tid med din henvisning , kan du sagtens opleve 3-måneders ventetid.


Nogle af vores psykologer - som normalt ikke kan tage imod en lægehenvisning, da de ikke er autoriserede - tilbyder en særlig rabat til dig, der har fået en henvisning fra lægen. Klinikken i Odense har overenskomst med sygesikringen, og tager derfor i mod klienter der er henvist fra egen læge. Andre henvisningsårsager. Da jeg modtager klienter med og uden henvisning fra egen læge, og dermed med og uden tilskud - varierer mine priser en del.


Den mest eksakte pris får du ved at rette henvendelse til mig, så vi sammen kan afgøre, hvilket forløb du har behov for. For at du skal få dekt utgifter, må psykologen ha avtale om driftstilskot med eit regionalt helseføretak. Du kan finne ut om psykologen har fått driftstilskot, ved å spørje psykologen direkte eller gå til nettstaden til det regionale helseføretaket du høyrer til.


Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler.


Ta reda på hur Mindler fungerar.

En henvisning til psykolog , som du kan få af din læge, betyder at du har mulighed for at modtage psykologbehandling til nedsat pris hos en psykolog med ydernummer. Men som du sikkert vil sande, så kan der være rigtig lang ventetid hos de psykologer der modtager lægehenvisninger. I mange tilfælde flere måneder. Betaling Du kan betale kontant eller med MobilePay, og der afregnes efter hver session, medmindre andet er aftalt. Henvisning fra egen læge Jeg har ikke ydernummer, hvilket betyder at jeg ikke kan tage imod den henvisning du evt.


Derudover giver jeg rabat til personer med henvisning fra egen læge, som ønsker at bruge mig, frem psykolog med yder. Jeg giver 200kr i rabat, så hver konsultation koster 800kr. Og hvis du er medlem af Danmark for du 300kr i tilskud.


Der kan betales via bankoverførsel eller. Uden henvisning eller bevilling skal du selv betale fuld pris for en konsultation. Alle henvendelser behandles fortroligt, psykologer er underlagt tavshedspligt og kan ikke indhente eller udlevere oplysninger om dig, medmindre du har givet dit samtykke hertil.


En psykolog beskæftiger sig med menneskets psyke. Psykologer bruger først og fremmest samtalen som terapi. De har en lang specialistuddannelse, men er ikke uddannede læger og må derfor ikke ordinere medicin. Du skal have en henvisning fra din læge for at få tilskud til behandling hos en psykolog. Henvisningen skal tages i brug inden for en måned efter, at den er blevet udstedt.


Tilskud til hjælp fra psykolog. Overenskomst med sygesikringen. Du skal have henvisningen af din læge. Hvis du har fået en sygesikringshenvisning får du tilskud til behandlinger.


Ved en henvisning yder sygesikringen tilskud til behandlingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg