torsdag 19 september 2019

Psykoterapi göteborg högkostnadsskydd

Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Vad är en psykoterapeut? Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension.


Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!

Att gå i någon form av psykologisk behandling, t. Ett besök kostar sällan mindre än 8kronor och ofta även mer. Psykologisk behandling är tyvärr inte offentligt finansierat. Därför får du inte ersättning enligt högkostnadsskydd när du går till en privatpraktiserande legitimerad psykolog. Psykoterapi – en överenskommelse mellan dig och behandlaren.


När du går i psykoterapi innebär det att du och psykoterapeuten samarbetar enligt en gemensam överenskommelse. Innan terapin börjar kommer du och din behandlare överens om vad du vill uppnå med terapin. Sedan samarbetar ni för att uppnå det målet.

Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter. Billy Larssons Psykologtjänst, Järntorgsgatan Göteborg. Kontakta mig för tidbokning genom att klicka på någon av boka-tid knapparna här ovan. Jag är leg psykolog, leg psykoterapeut, utbildad handledare och fil dr i psykologi.


Annan terapi i Göteborg. Utöver KBT och PDT finns det en rad andra typer av terapi i Göteborg. Ett exempel är mindfulnessbaserad kognitiv terapi, i vilken kognitiv terapi och mindfulness kombineras. Dessutom finns det ett stort utbud av psykoterapi i Göteborg som specialiserar sig på olika former av beteendeterapi.


Komplettera din annons med uppgift om vilka andra språk än svenska du erbjuder. Denna service är gratis, men förutsätter att du har en extra annons på hemsidan. Efter år som psykiater och psykoterapeut i Stockholm har jag återvänt till Göteborg och öppnat praktik på Flaggberget i Hovås, ett stenkast från havet. För att söka hos mig behöver man ingen remiss och hos mig gäller landstingets frikort. Göteborgs KBT-praktik är en privat psykologmottagning i centrala Göteborg –belägen ett stenkast från Brunnsparken.


Vi erbjuder samtalsterapi med kognitiv. Har du frågor eller vill boka tid? Terapeut Göteborg i Högsbo är ansluten till landstinget. Patientavgiften är 1kr per besök.


Högkostnadskort och frikort gäller.

Välkommen till S:t Lukas i Göteborg. Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal.


Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. Detta ger möjlighet att resa även från annan ort i Värmland. Om man mår psykiskt dåligt, går igenom en svår livssituation eller har frågor om livet kan man själv ta kontakt med våra mottagningar för att boka tid för samtal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg