torsdag 5 september 2019

Psykolog linköping landstinget

Reducerat pris via landstinget. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Få hjälp av specialister - utan krav på remiss.


Om du inte kan få hjälp av din vårdcentral vänder du dig i första hand till någon av de psykiatriska mottagningar för vuxna som finns i Linköping , Norrköping, Motala och Mjölby. Om du har akuta psykiska problem ska du vända dig till de psykiatriska akutenheterna som finns vid sjukhusen i Linköping och Norrköping. Landstinget har vårdavtal med många privatpraktiserande psykologer , vilket innebär att man kan få gå hos dem till en reducerad kostna en så kallad landstingstaxa.


Men tillgängligheten varierar väldigt från landsting till landsting.

Därför är det bäst att du kontaktar ditt landsting och hör efter vad som gäller just där. Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Linköping. Vi utvecklar individer och organisationer med den senaste psykologisk forskningen och metoder som. Nedan finns länkar till verksamheter som förmedlar kontakt med privata psykologer och terapeuter. I texten om psykoterapi och psykologisk behandling kan du läsa mer om olika terapiformer och vad du bör tänka på innan du tar kontakt.


Till skillnad mot läkemedelsbehandling ger KBT-behandling inte heller några biverkningar. KBT-utbildad personal inom primärvården och psykiatrin. För att kunna följa riktlinjerna behövs det en stor och långsiktig satsning inom regioner och landsting. Hur fungerar det att söka psykologhjälp via landstinget. Där sker en bedömning och i nästa steg blir du kallad till en psykolog.


I många fall innebär detta att du kommer att få vänta på att träffa en psykolog. Kort om att välja psykoterapeut i Linköping. Att välja psykoterapeut är dock inte enkelt, det är inte ovanligt att man behöver prova sig fram tills man hittar någon man får förtroende för. Alla som arbetar vid PsykologResurs är legitimerade psykologer och hos oss finns god erfarenhet av terapi med familjer och par med olika slags bekymmer och livssituationer. Eller jag har pratat en hel del med min sambo och många i min släkt tycker att jag borde ta kontakt med en psykolog.


KBT Linköping är en helt privat mottagning vilket innebär många fördelar, du tar en direkt kontakt med mig utan remiss eller annat som försenar eller försvårar att komma igång med terapin. Jag eftersträvar att i största möjliga utsträckning vara flexibel och tillmötesgå dina önskemål om tider för besök.

För att du ska få konkret erfarenhet av psykologens arbete ingår även praktik och tillämpande moment i utbildningen. Du kommer att inspireras och få lära dig av yrkesverksamma psykologer , men också forskare inom exempelvis kognitionspsykologi, handikappvetenskap, barns och ungdomars utveckling, klinisk psykologi och psykologisk behandling. Behandling med din psykolog. Vi har två alternativ som du kan få ta del av.


Det första alternativet är att du i samarbete med en av våra psykologer arbetar med ett internetbaserat behandlingsprogram under 8-veckor. Det andra alternativet är att du fortsätter med digitala besök. Hitta och få information om psykologer i Linköping och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.


Med Mindler kan du träffa en psykolog oavsett vart du bor. Det kostar alltid 1kronor förutom om du har frikort, då är det kostnadsfritt. Ingen remiss, ingen väntetid och inget krångel. Det är bara att ladda hem appen och boka.


Minst 2psykologer arbetar i Linköping. Vi erbjuder psykologisk behandling utifrån Kognitiv beteendeterapi (KBT) på egen mottagning i Linköping. Grundläggande utbildning i psykoterapi ges i syfte att skapa en bred kunskap om psykoterapeutiska teorier och behandlingsmetoder som har ett vetenskapligt stöd.


Adress: Vasagatan 4 Stockholm. En hudmottagning i Linköping som drivs av Dr Jalal Salih tillsammans med kollegor. Vi är anslutna till Region Östergötland men erbjuder också vård för dig som har en privat sjukvårdsförsäkring eller betalar din vård själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg